Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de hava, yol ve trafikte son durum

GÜNCEL 25.01.2022 - 19:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de hava, yol ve trafikte son durum

Nevşehir ve genelinde hava, yol ve trafikte son durumu haberimizden takip edebilirsiniz.
  Nevşehir’de bu akşam 19.00 itibarıyla hava, yol ve trafik durumunu sizler için derledik. Aksaray yolu:  Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, bir çekicinin arıza yapması sonucu yolun sağ tarafında dubalama yapılarak gerekli önlemlerin alındığı öğrenildi.  Zemin kar ile kaplamaya başladı. Kaza mevcut değil. Hacıbektaş yolu:  Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, bir adet kamyon direksiyon kilitlemesinden dolayı yolun sağ kenarında gerekli önlemler alınıp tamiri yapılması bekleniyor. Zemin tamamen kar ile kaplı Kaza mevcut değil. Gülşehir yolu: Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, yolda kalan araç bilgisi yok. Zemin kar ile kaplı. Kaza mevcut değil. Niğde yolu: Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, yolda kalan araç bilgisi yok. Zemin kar ile kaplamaya başladı. Kaza mevcut değil. Avanos yolu: Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, yolda kalan araç bilgisi yok. Zemin yer yer karla kaplı Kaza mevcut değil. Kayseri yolu: Kar yağışı mevcut, sol şerit karla kaplı, yolda kalan araç bilgisi yok Kaza mevcut değil.   Ürgüp yolu: Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, yolda kalan araç bilgisi yoktur. Zemin hafif şekilde kar tutmaya başladı. Kaza mevcut değil. Topaklı Bölge Trafik: Güzergah dahilinde yoğun şekilde kar yağışı mevcut ve zemin tamamen karla kaplı Kırşehir istikametine büyük araçların akımı kontrollü şekilde veriliyor.  
Nevşehir ve genelinde hava, yol ve trafikte son durumu haberimizden takip edebilirsiniz.

 

Nevşehir’de bu akşam 19.00 itibarıyla hava, yol ve trafik durumunu sizler için derledik.



Aksaray yolu:  Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, bir çekicinin arıza yapması sonucu yolun sağ tarafında dubalama yapılarak gerekli önlemlerin alındığı öğrenildi.  Zemin kar ile kaplamaya başladı. Kaza mevcut değil.


Hacıbektaş yolu:  Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, bir adet kamyon direksiyon kilitlemesinden dolayı yolun sağ kenarında gerekli önlemler alınıp tamiri yapılması bekleniyor. Zemin tamamen kar ile kaplı Kaza mevcut değil.


Gülşehir yolu: Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, yolda kalan araç bilgisi yok. Zemin kar ile kaplı. Kaza mevcut değil.


Niğde yolu: Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, yolda kalan araç bilgisi yok. Zemin kar ile kaplamaya başladı. Kaza mevcut değil.


Avanos yolu: Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, yolda kalan araç bilgisi yok. Zemin yer yer karla kaplı Kaza mevcut değil.


Kayseri yolu: Kar yağışı mevcut, sol şerit karla kaplı, yolda kalan araç bilgisi yok Kaza mevcut değil.

 

Ürgüp yolu: Kar yağışı mevcut, çift şerit olarak yol açık, yolda kalan araç bilgisi yoktur. Zemin hafif şekilde kar tutmaya başladı. Kaza mevcut değil.

Topaklı Bölge Trafik: Güzergah dahilinde yoğun şekilde kar yağışı mevcut ve zemin tamamen karla kaplı Kırşehir istikametine büyük araçların akımı kontrollü şekilde veriliyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.