Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığını Yetişen kazandı

İLÇELER 23.01.2022 - 17:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığını Yetişen kazandı

Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimini 273 oy alan Osman Yetişen kazandı.
    Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimi bugün yapıldı. Yapılan kongreye mevcut Başkan Kemal Çelik’in yanı sıra Osman Yetişen ve Volkan Düzardıç katıldı. Yapılan kongre sonrasında kullanılan oylardan 273’ünü alan Osman Yetişen alarak Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçildi. Diğer adaylardan mevcut Başkan Kemal Çelik 188 oy alırken Volkan Düzardıç ise 39 oy alabildi.   Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Osman Yetişen başkanlığında yeni yönetim ise Adnan Yıldırım, Bayram Aslan, Murat İğde, Murat Ceylan, Mehmet Ali Atak ve İhsan Özen isimlerinden oluştu. Denetim Kurulu ise Orçin Yıldırım, Murat Çopur ve Deniz Bildik isimlerinden oluştu.  
Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimini 273 oy alan Osman Yetişen kazandı.

 

 

Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimi bugün yapıldı. Yapılan kongreye mevcut Başkan Kemal Çelik’in yanı sıra Osman Yetişen ve Volkan Düzardıç katıldı. Yapılan kongre sonrasında kullanılan oylardan 273’ünü alan Osman Yetişen alarak Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçildi. Diğer adaylardan mevcut Başkan Kemal Çelik 188 oy alırken Volkan Düzardıç ise 39 oy alabildi.

 

Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Osman Yetişen başkanlığında yeni yönetim ise Adnan Yıldırım, Bayram Aslan, Murat İğde, Murat Ceylan, Mehmet Ali Atak ve İhsan Özen isimlerinden oluştu. Denetim Kurulu ise Orçin Yıldırım, Murat Çopur ve Deniz Bildik isimlerinden oluştu.










 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.