Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji Öğrencileri Diş Hekimlerine Gül Hediye Etti

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2013 - 12:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencileri Diş Hekimlerine Gül Hediye Etti

Özel Kardelen Koleji İlkokul ve ortaokul öğrencileri 22 Kasım Diş Hekimleri günü nedeniyle Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan diş hekimlerine gül hediye etti. Kardelen Koleji öğrencileri ilk olarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik'i ziyaret ederek kendisine gül hediye etti ve 22 Kasım Diş Hekimleri gününü kutladılar. Başhekim Vural Özçelik ise Kardelen Koleji öğrencilerinin bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu. Özel Kardelen Koleji öğrencileri daha sonra ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan tüm diş hekimlerine gül hediye ederek bu anlamlı günlerini kutladılar. Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik Özel Kardelen Koleji okul idaresi ve öğrencilerini 22 Kasım Diş Hekimleri gününde unutmadıkları için teşekkür etti. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise Kardelen Koleji olarak bu anlamlı günde ilimizde görev yapmakta olan diş hekimlerini kutlarken öğrencilere bu duyarlı davranışlarından dolayı da teşekkür etti. 
Özel Kardelen Koleji İlkokul ve ortaokul öğrencileri 22 Kasım Diş Hekimleri günü nedeniyle Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan diş hekimlerine gül hediye etti. Kardelen Koleji öğrencileri ilk olarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik'i ziyaret ederek kendisine gül hediye etti ve 22 Kasım Diş Hekimleri gününü kutladılar. Başhekim Vural Özçelik ise Kardelen Koleji öğrencilerinin bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu. Özel Kardelen Koleji öğrencileri daha sonra ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan tüm diş hekimlerine gül hediye ederek bu anlamlı günlerini kutladılar.
Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik Özel Kardelen Koleji okul idaresi ve öğrencilerini 22 Kasım Diş Hekimleri gününde unutmadıkları için teşekkür etti.
Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise Kardelen Koleji olarak bu anlamlı günde ilimizde görev yapmakta olan diş hekimlerini kutlarken öğrencilere bu duyarlı davranışlarından dolayı da teşekkür etti. 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.