Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı'nda maraton devam ediyor

NEVŞEHİR 17.01.2022 - 11:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı'nda maraton devam ediyor

Yılın ilk günlerinden itibaren yapılmaya başlanan esnaf odaları genel kurulları önümüzdeki günlerde de sürecek.
    NEVŞEHİR(MHA) Yılın ilk günlerinden itibaren yapılmaya başlanan esnaf odaları genel kurulları önümüzdeki günlerde de sürecek.     Ocak ayı genel kurul takvimine göre 19 Ocak Çarşamba günü bu kez Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler odası başkanlığının genel kurulu yapılacak. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak genel kurulda Başkan Mustafa Gök'ün karşısına aday çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.     23 Ocak Pazar günü Avanos belediyesi toplantı salonundaki genel kurulda Kemal Çelik'in başkanlığını yaptığı Avanos esnaf ve sanatkarlar odasında genel kurul yapılacak. Başkan Çelik'in karşısına bir başka adayın çıkması muhtemel görünüyor.     Ocak ayının son esnaf odası genel kurulu 24 Ocak Pazartesi günü ise Ömer İnce'nin başkanlığını yürüttüğü Kozaklı esnaf sanatkarlar odasında genel kurul gerçekleştirilecek.    
Yılın ilk günlerinden itibaren yapılmaya başlanan esnaf odaları genel kurulları önümüzdeki günlerde de sürecek.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Yılın ilk günlerinden itibaren yapılmaya başlanan esnaf odaları genel kurulları önümüzdeki günlerde de sürecek.  

 

Ocak ayı genel kurul takvimine göre 19 Ocak Çarşamba günü bu kez Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler odası başkanlığının genel kurulu yapılacak. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak genel kurulda Başkan Mustafa Gök'ün karşısına aday çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.  

 

23 Ocak Pazar günü Avanos belediyesi toplantı salonundaki genel kurulda Kemal Çelik'in başkanlığını yaptığı Avanos esnaf ve sanatkarlar odasında genel kurul yapılacak. Başkan Çelik'in karşısına bir başka adayın çıkması muhtemel görünüyor.  

 

Ocak ayının son esnaf odası genel kurulu 24 Ocak Pazartesi günü ise Ömer İnce'nin başkanlığını yürüttüğü Kozaklı esnaf sanatkarlar odasında genel kurul gerçekleştirilecek.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.