Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Belediye Başkan Adaylarını Önümüzdeki Hafta Açıklayacak

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2013 - 09:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Belediye Başkan Adaylarını Önümüzdeki Hafta Açıklayacak

MHP İl Başkanlığı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlere sessiz bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. MHP Nevşehir ve İlçelerde belediye başkanlığı için aday adaylarını ince eleyip sık dokuyor. Bu kapsamda İl Başkanı ve yönetimi gece yarılarına kadar aday adayları ile çeşitli toplantılar yapmaya devam ediyor. MHP İl Başkanlığı'ndan edinilen bilgilere göre ilçelerde belediye başkan aday adayları ise şu şekilde oluştu; MHP Avanos Belediye Başkan Aday Adayları; Mustafa Kılıç, Ali İhsan Sezer, M.Kenana Sarıtaş MHP Hacıbektaş Belediye Başkan Aday Adayları; Metin Yüksel, Arif Uçar MHP Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayları; Ergül Gönen, Yavuz Akkuş, Vahdi Arısoy, Salih Erdoğdu MHP Kozaklı Belediye Başkan Aday Adayları; Ramazan Aral, Turap Turhal, Cemil Ünal,Hulusi Şen, Ercan Ceran, Celalettin Güven   MHP Nevşehir Merkez olmak üzere ilçe ve beldeler de belediye başkan adaylarını 8 Aralık 2014 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanması bekleniyor.
MHP İl Başkanlığı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlere sessiz bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. MHP Nevşehir ve İlçelerde belediye başkanlığı için aday adaylarını ince eleyip sık dokuyor. Bu kapsamda İl Başkanı ve yönetimi gece yarılarına kadar aday adayları ile çeşitli toplantılar yapmaya devam ediyor.
MHP İl Başkanlığı'ndan edinilen bilgilere göre ilçelerde belediye başkan aday adayları ise şu şekilde oluştu;
MHP Avanos Belediye Başkan Aday Adayları; Mustafa Kılıç, Ali İhsan Sezer, M.Kenana Sarıtaş
MHP Hacıbektaş Belediye Başkan Aday Adayları; Metin Yüksel, Arif Uçar
MHP Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayları; Ergül Gönen, Yavuz Akkuş, Vahdi Arısoy, Salih Erdoğdu
MHP Kozaklı Belediye Başkan Aday Adayları; Ramazan Aral, Turap Turhal, Cemil Ünal,Hulusi Şen, Ercan Ceran, Celalettin Güven
 
MHP Nevşehir Merkez olmak üzere ilçe ve beldeler de belediye başkan adaylarını 8 Aralık 2014 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.