Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Mutlu Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını kutladı

NEVŞEHİR 08.01.2022 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Mutlu Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını kutladı

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.     Mutlu yayınladığı mesajda şunları ifade etti; “Azmi ve cesareti, başarılı çalışmalarıyla ülkemize güç veren görme engelli kardeşlerimizin 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını tebrik ediyorum. Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasının ülkemizde ve tüm dünyada toplumsal farkındalığın artırılmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Görme engelliler için özgürlüğün simgesi olan beyaz baston toplumu birleştiren, harekete geçiren önemli bir semboldür. İnsanlık bu sembol etrafında bir araya gelmeye, görme engelli kardeşlerimizle kol kola yürümeye, engelleri birlikte aşmaya devam edecek. Görbir olarak, görme engelli kardeşlerimizin sorunlarını sadece kendilerinin ve ailelerin sorunu olarak değil, toplumsal boyutlarıyla hepimizin ortak sorunu olarak gördük. Birlikte aile olduk, her türlü sorunu birlikte çözerek sosyal dayanışmayı güçlendirdik. Görme engelli kardeşlerimizin sorunlarını, isteklerini, temennilerini gerekli yerlere iletip çözüme kavuşturduk ve kavuşturmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, görme engelli kardeşlerimizin “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını” tekrar tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik içinde mutlu bir yaşam sürmelerini Allah’tan temenni ediyorum."   
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

 

Mutlu yayınladığı mesajda şunları ifade etti; “Azmi ve cesareti, başarılı çalışmalarıyla ülkemize güç veren görme engelli kardeşlerimizin 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını tebrik ediyorum. Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasının ülkemizde ve tüm dünyada toplumsal farkındalığın artırılmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Görme engelliler için özgürlüğün simgesi olan beyaz baston toplumu birleştiren, harekete geçiren önemli bir semboldür. İnsanlık bu sembol etrafında bir araya gelmeye, görme engelli kardeşlerimizle kol kola yürümeye, engelleri birlikte aşmaya devam edecek. Görbir olarak, görme engelli kardeşlerimizin sorunlarını sadece kendilerinin ve ailelerin sorunu olarak değil, toplumsal boyutlarıyla hepimizin ortak sorunu olarak gördük. Birlikte aile olduk, her türlü sorunu birlikte çözerek sosyal dayanışmayı güçlendirdik. Görme engelli kardeşlerimizin sorunlarını, isteklerini, temennilerini gerekli yerlere iletip çözüme kavuşturduk ve kavuşturmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, görme engelli kardeşlerimizin “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını” tekrar tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik içinde mutlu bir yaşam sürmelerini Allah’tan temenni ediyorum." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.