Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

8 Belde de Yapılan Anketlerimiz Tamamlandı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2013 - 23:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

8 Belde de Yapılan Anketlerimiz Tamamlandı

Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi tarafından yapılan anketlerimiz tamamlandı. Nevşehir'de bir ilki gerçekleştirerek Nevşehir Merkeze bağlı, Göreme, Uçhisar,Nar, Kavak, Göre, Kaymaklı, Sulusaray ve Çat Kasabalarında yapılan anketlerde yaklaşık bin kişilik anket yapıldı. Kasabalarda vatandaşlar ile birebir görüşülerek beldelerinde kimi belediye başkan adayı olarak görmek istediklerini cevaplayan vatandaşlar siyasi partilere de çeşitli mesajlar göndermeyi ihmal etmediler. www.lalehaber.com haber sitesi tarafınfan yapılan anketlerde hangi belediye başkan aday adayları sıfır çekti? Vatandaşlar Belde Belediye Başkanlarından memnun mu? 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kimi belediye başkan adayı olarak görmek istiyor? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası çok yakında Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesinde..
Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi tarafından yapılan anketlerimiz tamamlandı. Nevşehir'de bir ilki gerçekleştirerek Nevşehir Merkeze bağlı, Göreme, Uçhisar,Nar, Kavak, Göre, Kaymaklı, Sulusaray ve Çat Kasabalarında yapılan anketlerde yaklaşık bin kişilik anket yapıldı. Kasabalarda vatandaşlar ile birebir görüşülerek beldelerinde kimi belediye başkan adayı olarak görmek istediklerini cevaplayan vatandaşlar siyasi partilere de çeşitli mesajlar göndermeyi ihmal etmediler.

www.lalehaber.com haber sitesi tarafınfan yapılan anketlerde hangi belediye başkan aday adayları sıfır çekti? Vatandaşlar Belde Belediye Başkanlarından memnun mu? 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kimi belediye başkan adayı olarak görmek istiyor? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası çok yakında Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesinde..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.