Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Polat; ‘’ Nevşehir için hep birlikte güzel işler yapacağız’’

NEVŞEHİR 03.01.2022 - 21:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milli Eğitim Müdürü Polat; ‘’ Nevşehir için hep birlikte güzel işler yapacağız’’

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Memet Polat, Nevşehir için hep birlikte güzel işler yapacaklarını söyledi.
    NEVŞEHİR(KHA)-Polat açıklamalarında ‘’Biz Nevşehir’e hizmeti Allah’ın bize verdiği nimet olarak görüyoruz. Nevşehir Türkiye’nin marka olan illerinden bir tanesi inşallah çocuklarımızın eğitim ortamlarını iyileştireceğiz, velilerimize dokunacak güzel çalışmalar yapacağız’’dedi.   Milli Eğitim müdürü velilere ve öğrencilere verdiği mesajda ‘’ Biz şu düsturla çalışıyoruz memleketin dağında ovasında bayırında velhasıl en uzak noktasında kendi başını açan bir çiçek kalmayıncaya kadar İlköğretim ülkümüz devam edecek. Bütün çocuklarımıza dokunacağız. Dokunma sırasında velilerimizden de destek istiyoruz. Öğretmenlerimizin de yanında olacağız’’ dedi.    
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Memet Polat, Nevşehir için hep birlikte güzel işler yapacaklarını söyledi.

 

 

NEVŞEHİR(KHA)-Polat açıklamalarında ‘’Biz Nevşehir’e hizmeti Allah’ın bize verdiği nimet olarak görüyoruz. Nevşehir Türkiye’nin marka olan illerinden bir tanesi inşallah çocuklarımızın eğitim ortamlarını iyileştireceğiz, velilerimize dokunacak güzel çalışmalar yapacağız’’dedi.

 

Milli Eğitim müdürü velilere ve öğrencilere verdiği mesajda ‘’ Biz şu düsturla çalışıyoruz memleketin dağında ovasında bayırında velhasıl en uzak noktasında kendi başını açan bir çiçek kalmayıncaya kadar İlköğretim ülkümüz devam edecek. Bütün çocuklarımıza dokunacağız. Dokunma sırasında velilerimizden de destek istiyoruz. Öğretmenlerimizin de yanında olacağız’’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.