Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehir içi ulaşım zamlanabilir

NEVŞEHİR 18.12.2021 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şehir içi ulaşım zamlanabilir

Döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından Nevşehir'de özel şehir içi yolcu taşımacılığına yeniden zam gelebileceği belirtiliyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından Nevşehir'de özel şehir içi yolcu taşımacılığına yeniden zam gelebileceği belirtiliyor.     Edinilen bilgiye göre yeni zamlı tarifesinin bir kaç gün içerisinde uygulamaya geçirilebileceği, 3 TL olan öğrenci tarifesinin 3.5 TL, 3.5 TL olan normal yolcu tarifesinin ise 4 TL'ye yükselebileceği bildiriliyor.     Yeni tarifesinin uygulamaya geçirilmesiyle birlikte vatandaşın özel şehir içi yolcu taşımacılığından yararlanma imkanı da haliyle daha maliyetli bir hal alacak.  
Döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından Nevşehir'de özel şehir içi yolcu taşımacılığına yeniden zam gelebileceği belirtiliyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından Nevşehir'de özel şehir içi yolcu taşımacılığına yeniden zam gelebileceği belirtiliyor.  

 

Edinilen bilgiye göre yeni zamlı tarifesinin bir kaç gün içerisinde uygulamaya geçirilebileceği, 3 TL olan öğrenci tarifesinin 3.5 TL, 3.5 TL olan normal yolcu tarifesinin ise 4 TL'ye yükselebileceği bildiriliyor.  

 

Yeni tarifesinin uygulamaya geçirilmesiyle birlikte vatandaşın özel şehir içi yolcu taşımacılığından yararlanma imkanı da haliyle daha maliyetli bir hal alacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.