Sitenin sağında bir giydirme reklam

SP'de ilçe kongreleri sürecek

SİYASET 18.12.2021 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP'de ilçe kongreleri sürecek

Saadet Partisinde ilçe kongreleri önümüzdeki aylarda sürecek.
      NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde ilçe kongreleri önümüzdeki aylarda sürecek.    Geçtiğimiz günlerde Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan il kongresiyle birlikte yeniden İl Başkanlığına seçilen Ali Doğan Simit, önümüzdeki aylarda Avanos, Ürgüp, Gülşehir ve Kozaklı ilçelerinde ilçe kongrelerinin yapılacağını belirtti.   Pandemi sürecinin ilçe kongreleri sürecini olumsuz etkilediğine de dikkat çekmen Başkan Ali Doğan Simit, ilçe kongrelerinin bir an önce tamamlanması için gayret edeceklerini de sözlerine ekledi.   
Saadet Partisinde ilçe kongreleri önümüzdeki aylarda sürecek.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde ilçe kongreleri önümüzdeki aylarda sürecek. 

 

Geçtiğimiz günlerde Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan il kongresiyle birlikte yeniden İl Başkanlığına seçilen Ali Doğan Simit, önümüzdeki aylarda Avanos, Ürgüp, Gülşehir ve Kozaklı ilçelerinde ilçe kongrelerinin yapılacağını belirtti.

 

Pandemi sürecinin ilçe kongreleri sürecini olumsuz etkilediğine de dikkat çekmen Başkan Ali Doğan Simit, ilçe kongrelerinin bir an önce tamamlanması için gayret edeceklerini de sözlerine ekledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.