Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Metuçin’den sert yanıt

SİYASET 15.12.2021 - 18:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Metuçin’den sert yanıt

İYİ Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Yusuf Metuçin İYİ Parti İl Binası önünde toplanarak sloganlar atılması ve MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın açıklamaları sonrası bir basın toplantısı düzenledi.
  Metuçin basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’14 Aralık Salı günü saat 21:00 sıralarında, partimizin kapalı olduğu bir saatte Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından önceden organize edildiği anlaşılan, 25-30 kişilik tamamı çocuk sayılabilecek yaşta bir grup genç, İYİ parti Nevşehir il başkanlığı binası önüne gelerek bağırıp çağırmışlar, Genel başkanımız Sayın Meral Akşener ve İl başkanımız Sayın Ömer Aya’a tehdit ve hakarette bulunmuşlardır.   Bu eylemi Nevşehir Ülkü Ocakları başkanı Ali Türker'in organize ettiği anlaşılmaktadır. Ali Türker, güya eylemi sonlandırmak rolüne soyunarak yaptığı konuşmada genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve İl başkanımız Sayın Ömer Ay’a küfür ve hakaretten başka bir şey söylememiştir. dolasıyla niçin böyle bir eyleme ihtiyaç duyulduğu ve amaçlarının ne olduğu anlaşılamamıştır.   Bu tip provakatif eylemler kimseye yarar sağlamadığı gibi zaten sıkıntı içinde olan Türk milletine, ülkemize ve şehrimize zarar verecektir.   Uyarıyoruz! İYİ Partiyi fetö ve pkk-hdp ile birlikte gösterme çabaları boşunadır. İYİ Parti milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı bir geleneğin partisidir.   Genel başkanımız Sayın Meral Akşener, kısa süre icra ettiği içişleri bakanlığı sırasında pkk’nın silah bırakmak zorunda kaldığı ve bebek katili Aponun yakalandığı süreci başlatan kişidir.   İl başkanımız Ömer Ay’ın ise ülkücülük tarihine adını altın harflerle yazdırdığı herkes tarafından bilinen kişidir. Konya ve Nevşehir Ülkü Ocakları başkanlığı yapmış, ülkücü gençlik derneği ve ülkü yolu derneklerinin genel merkezlerinin kurucusudur. Ömrünün 50 yılını pkk, hdp ve devlet düşmanlaryla mücadele ile geçirmiştir. Kaldı ki Nevşehir Ülkü Ocakları İl başkanlığı binasının satın alınması sırasında en büyük maddi katkıyı yapmış kişidir.   Kimsenin genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve İl başkanımız Sayın Ömer Ay'ın ülkücülüğünü sorgulama hadleri yoktur.   Esasen hakaret ve tehdit içeren eylemlerin polis nezaretinde yapılmış olması ve haklarında hiçbir işlem yapılmaması da çok manidardır.’’
İYİ Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Yusuf Metuçin İYİ Parti İl Binası önünde toplanarak sloganlar atılması ve MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın açıklamaları sonrası bir basın toplantısı düzenledi.

 

Metuçin basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’14 Aralık Salı günü saat 21:00 sıralarında, partimizin kapalı olduğu bir saatte Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından önceden organize edildiği anlaşılan, 25-30 kişilik tamamı çocuk sayılabilecek yaşta bir grup genç, İYİ parti Nevşehir il başkanlığı binası önüne gelerek bağırıp çağırmışlar, Genel başkanımız Sayın Meral Akşener ve İl başkanımız Sayın Ömer Aya’a tehdit ve hakarette bulunmuşlardır.

 

Bu eylemi Nevşehir Ülkü Ocakları başkanı Ali Türker'in organize ettiği anlaşılmaktadır. Ali Türker, güya eylemi sonlandırmak rolüne soyunarak yaptığı konuşmada genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve İl başkanımız Sayın Ömer Ay’a küfür ve hakaretten başka bir şey söylememiştir. dolasıyla niçin böyle bir eyleme ihtiyaç duyulduğu ve amaçlarının ne olduğu anlaşılamamıştır.

 

Bu tip provakatif eylemler kimseye yarar sağlamadığı gibi zaten sıkıntı içinde olan Türk milletine, ülkemize ve şehrimize zarar verecektir.

 

Uyarıyoruz!

İYİ Partiyi fetö ve pkk-hdp ile birlikte gösterme çabaları boşunadır. İYİ Parti milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı bir geleneğin partisidir.

 

Genel başkanımız Sayın Meral Akşener, kısa süre icra ettiği içişleri bakanlığı sırasında pkk’nın silah bırakmak zorunda kaldığı ve bebek katili Aponun yakalandığı süreci başlatan kişidir.

 

İl başkanımız Ömer Ay’ın ise ülkücülük tarihine adını altın harflerle yazdırdığı herkes tarafından bilinen kişidir. Konya ve Nevşehir Ülkü Ocakları başkanlığı yapmış, ülkücü gençlik derneği ve ülkü yolu derneklerinin genel merkezlerinin kurucusudur. Ömrünün 50 yılını pkk, hdp ve devlet düşmanlaryla mücadele ile geçirmiştir. Kaldı ki Nevşehir Ülkü Ocakları İl başkanlığı binasının satın alınması sırasında en büyük maddi katkıyı yapmış kişidir.

 

Kimsenin genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve İl başkanımız Sayın Ömer Ay'ın ülkücülüğünü sorgulama hadleri yoktur.

 

Esasen hakaret ve tehdit içeren eylemlerin polis nezaretinde yapılmış olması ve haklarında hiçbir işlem yapılmaması da çok manidardır.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.