Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyesi Kitap Fuarına geri sayım

NEVŞEHİR 30.11.2021 - 16:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi Kitap Fuarına geri sayım

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve birçok ünlü yazarı okuyucularıyla buluşturacak olan Kitap Fuarı açılış için gün sayıyor.
    Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Kitap Fuarı, 3 Aralık Cuma günü başlıyor.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu arkasında bulunan alanda düzenlenecek olan fuar 12 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.   Toplamda 80’nin üzerinde yayınevinin katılacağı etkinlikte, binlerce eser kitapseverlerin beğenisine sunulacak.   Serdar Tuncer, Bekir Develi, Ahmet Turgut, Mehmet Ercan, Çağlayan Yılmaz, Şükrü Erbaş, Saniye Bencik Kangal, Nazan Arısoy ve Ercan Kesal gibi birbirinden ünlü yazar ve şairlerin de okuyucularıyla buluşacağı etkinlik takvimi süresince panel, söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek.   ‘Fuara katılacak yazar ve şairler’ Serdar TUNCER 03 Aralık Söyleşi – İmza Çağlayan YILMAZ 04 Aralık Söyleşi – İmza Behçet ALKAN 05 Aralık Söyleşi - İmza Bekir DEVELİ 06 Aralık Söyleşi – İmza Mehmet ERCAN 07 Aralık Söyleşi – İmza Ahmet TURGUT 08 Aralık Söyleşi – İmza Nazan ARISOY 10 Aralık Söyleşi – İmza Ercan KESAL 11 Aralık Söyleşi – İmza Şükrü ERBAŞ 11 Aralık Söyleşi – İmza Saniye BENCİK KANGAL 12 Aralık Söyleşi – İmza Bayram YILDIZGİL 05-06 Aralık Parana Yayınları İmza Sibel FERİK 03-12 Aralık Parana Yayınları İmza Haldun AÇIKSÖZLÜ 06-07 Aralık Alfa Yayınları İmza Metin Özmen 07 Aralık Sebe Yayınları İmza Maruf Özülkü 08 Aralık Sebe Yayınları İmza Mehmet Ali ARSLAN 03-12 Aralık Mütercim Yayınları imza Ekrem Turgut 08-09 Aralık Sebe Yayınları İmza Zeki Yıldız 10 Aralık Yafes Yayınları İmza Halit Yıldırım 09 Aralık Çeri Yayınları İmza Mehmet Bektaş 10 Aralık Yafes Yayınları İmza İsmet Erdal 12 Aralık Yafes Yayınları İmza Uğur TUNA 03-12 Aralık Uğur Tuna Yayınları imza
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve birçok ünlü yazarı okuyucularıyla buluşturacak olan Kitap Fuarı açılış için gün sayıyor.

 

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Kitap Fuarı, 3 Aralık Cuma günü başlıyor.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu arkasında bulunan alanda düzenlenecek olan fuar 12 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

 

Toplamda 80’nin üzerinde yayınevinin katılacağı etkinlikte, binlerce eser kitapseverlerin beğenisine sunulacak.

 

Serdar Tuncer, Bekir Develi, Ahmet Turgut, Mehmet Ercan, Çağlayan Yılmaz, Şükrü Erbaş, Saniye Bencik Kangal, Nazan Arısoy ve Ercan Kesal gibi birbirinden ünlü yazar ve şairlerin de okuyucularıyla buluşacağı etkinlik takvimi süresince panel, söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek.

 

‘Fuara katılacak yazar ve şairler’

Serdar TUNCER 03 Aralık Söyleşi – İmza

Çağlayan YILMAZ 04 Aralık Söyleşi – İmza

Behçet ALKAN 05 Aralık Söyleşi - İmza

Bekir DEVELİ 06 Aralık Söyleşi – İmza

Mehmet ERCAN 07 Aralık Söyleşi – İmza

Ahmet TURGUT 08 Aralık Söyleşi – İmza

Nazan ARISOY 10 Aralık Söyleşi – İmza

Ercan KESAL 11 Aralık Söyleşi – İmza

Şükrü ERBAŞ 11 Aralık Söyleşi – İmza

Saniye BENCİK KANGAL 12 Aralık Söyleşi – İmza

Bayram YILDIZGİL 05-06 Aralık Parana Yayınları İmza

Sibel FERİK 03-12 Aralık Parana Yayınları İmza

Haldun AÇIKSÖZLÜ 06-07 Aralık Alfa Yayınları İmza

Metin Özmen 07 Aralık Sebe Yayınları İmza

Maruf Özülkü 08 Aralık Sebe Yayınları İmza

Mehmet Ali ARSLAN 03-12 Aralık Mütercim Yayınları imza

Ekrem Turgut 08-09 Aralık Sebe Yayınları İmza

Zeki Yıldız 10 Aralık Yafes Yayınları İmza

Halit Yıldırım 09 Aralık Çeri Yayınları İmza

Mehmet Bektaş 10 Aralık Yafes Yayınları İmza

İsmet Erdal 12 Aralık Yafes Yayınları İmza

Uğur TUNA 03-12 Aralık Uğur Tuna Yayınları imza

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.