Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şampiyonların adresi değişmedi

EĞİTİM 30.11.2021 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şampiyonların adresi değişmedi

Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Eğitim Kurumları, Nevşehir Belediyesi tarafından 7, 8, 11 ve 12. sınıflar düzeyinde gerçekleştirilen Nevşehir geneli deneme sınavına yine damga vurdu.
    Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Eğitim Kurumları, Nevşehir Belediyesi tarafından 7, 8, 11 ve 12. sınıflar düzeyinde gerçekleştirilen Nevşehir geneli deneme sınavına yine damga vurdu.   Elde edilen derecelerle 'Şampiyonların Okulu' olduğunu bir kez daha pekiştiren ve her sınava damga vurmayı başaran Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında, Kurum Müdürleri, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.   Kurum tarafından yapılan açıklamada "Nevşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen il geneli deneme sınavında 7. sınıf öğrencilerimizden Çağan Göç Nevşehir birincisi, İnci Berra Batmaz Nevşehir ikincisi; 11. sınıf öğrencilerimizden Melike Elif Zengin Nevşehir ikincisi, 12. sınıf öğrencilerimizden Emre Cankat Nevşehir birincisi olmuştur. Öğrencilerimizin yetişmesinde ve 'şampiyonların tek adresi' olması yönünde sağladıkları katkılardan ötürü velilerimize, idarecilerimize ve lider eğitim kadromuza bir kez daha teşekkür ediyoruz." denildi.
Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Eğitim Kurumları, Nevşehir Belediyesi tarafından 7, 8, 11 ve 12. sınıflar düzeyinde gerçekleştirilen Nevşehir geneli deneme sınavına yine damga vurdu.

 

 

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Eğitim Kurumları, Nevşehir Belediyesi tarafından 7, 8, 11 ve 12. sınıflar düzeyinde gerçekleştirilen Nevşehir geneli deneme sınavına yine damga vurdu.

 

Elde edilen derecelerle 'Şampiyonların Okulu' olduğunu bir kez daha pekiştiren ve her sınava damga vurmayı başaran Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında, Kurum Müdürleri, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

 

Kurum tarafından yapılan açıklamada "Nevşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen il geneli deneme sınavında 7. sınıf öğrencilerimizden Çağan Göç Nevşehir birincisi, İnci Berra Batmaz Nevşehir ikincisi; 11. sınıf öğrencilerimizden Melike Elif Zengin Nevşehir ikincisi, 12. sınıf öğrencilerimizden Emre Cankat Nevşehir birincisi olmuştur. Öğrencilerimizin yetişmesinde ve 'şampiyonların tek adresi' olması yönünde sağladıkları katkılardan ötürü velilerimize, idarecilerimize ve lider eğitim kadromuza bir kez daha teşekkür ediyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.