Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sokak köpeklerinin güneş keyfi

NEVŞEHİR 16.11.2021 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sokak köpeklerinin güneş keyfi

Nevşehir il merkezinde zaman zaman adeta güneş keyfi yapan sokak köpekleri dikkatleri çekiyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde zaman zaman adeta güneş keyfi yapan sokak köpekleri dikkatleri çekiyor.    Kimi zaman Nevşehir hükümet konağı önünde, kimi zaman Nejdet Ersan Parkı önünde rastlanabilen bu durum vatandaşın ilgisini çekiyor. Saatlerce güneşin keyfini çıkaran sokak köpeklerinin vatandaşlarca rahatsız edilmemesi ise insanımızın hayvanlara olan sevgi ve saygısının da bir göstergesi adeta.  
Nevşehir il merkezinde zaman zaman adeta güneş keyfi yapan sokak köpekleri dikkatleri çekiyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde zaman zaman adeta güneş keyfi yapan sokak köpekleri dikkatleri çekiyor. 

 

Kimi zaman Nevşehir hükümet konağı önünde, kimi zaman Nejdet Ersan Parkı önünde rastlanabilen bu durum vatandaşın ilgisini çekiyor. Saatlerce güneşin keyfini çıkaran sokak köpeklerinin vatandaşlarca rahatsız edilmemesi ise insanımızın hayvanlara olan sevgi ve saygısının da bir göstergesi adeta.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.