Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’nin NZO başkanlığı ziyaretinde çiftçi sorunları ele alındı

NEVŞEHİR 11.11.2021 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP’nin NZO başkanlığı ziyaretinde çiftçi sorunları ele alındı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.    Ziyarette çiftçi sorunlarının ve girdi maliyetlerindeki artışların ele alındığını kaydeden İl Başkanı Kamil Gülmez, "CHP Merkez ilçe başkanımız Semasi Yücel ve İl sekreterimiz Tayfun Ceyhan’la Ziraat Odasını ziyaret ettik. Çiftçilerimizin sorunları ve özellikle girdi fiyatlarındaki artışları değerlendirdik. CHP'nin bu konuda izleyeceği politikaları anlattık. Göstermiş oldukları yakın ilgiden ve konukseverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu.   
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. 

 

Ziyarette çiftçi sorunlarının ve girdi maliyetlerindeki artışların ele alındığını kaydeden İl Başkanı Kamil Gülmez, "CHP Merkez ilçe başkanımız Semasi Yücel ve İl sekreterimiz Tayfun Ceyhan’la Ziraat Odasını ziyaret ettik. Çiftçilerimizin sorunları ve özellikle girdi fiyatlarındaki artışları değerlendirdik. CHP'nin bu konuda izleyeceği politikaları anlattık. Göstermiş oldukları yakın ilgiden ve konukseverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.