Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2021-2022 Amatör Futbol Ligi Vali Becel’in vuruşuyla başladı

SPOR 06.11.2021 - 16:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

2021-2022 Amatör Futbol Ligi Vali Becel’in vuruşuyla başladı

2021-2022 Amatör Futbol Ligi Nazmi Orhan Sezonu açılış töreni Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in topa vuruşu ile başladı.
  Açılış törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye başkanı Mehmet Savran ve Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.   Maç öncesi açıklamalarda bulunan Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı ; ''Bildiğiniz üzere uzun zamandır pandemiden dolayı iki sezondur müsabakalarımız oynanmıyorduk çok özlemişiz. Sporcularımız özledi hakemlerimiz paydaşlarımız çimin kokusunu resmi müsbaka yapmayı çok özlediler. Bu konuyla ilgilide tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kazasız belasız bütün sporcularımıza, hakemlerimize, yöneticilerimize, seyircilerimize güzel bir lig diliyorum. Pandemisiz bir kısıtlamaya uğramadan bu sezonu inşallah keyifli bir şekilde bitirmeyi umuyorum.''dedi.   Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ise; ''Bütün spor camiasını selamlıyorum. İki yıllık bir pandemi sürecinin ardından sahalarımıza kavuştuk heyecanlıyız. Toplam 20 takımımızın katılacağı 3 gruptan oluşan bir lig. Bütün takımlarımıza, paydaşlarımıza, hakemlerimize, saha içinde emek harcayan herkese canı gönülden başarılar diliyorum. ''dedi.   Açılışa katılan Nevşehir Belediye Başkanı Savran ise şu açıklamalara yer verdi; ''Savran, Müsabakalarımız 2 yıldır yapılamıyordu. Kısıtlamaların sona ermesi ile birlikte bugün başlama vuruşunu yaptık. Amatör sporun gelişmesini çok istiyoruz Nevşehir’de liglerimizdeki tüm sporcularımız ile teknik heyet ve hakemlerimize başarılı bir sezon diliyorum.''   Maçın hakemlerininde start düdüğü ile 2021-2022 Amatör Futbol Ligi Nazmi Orhan Sezonu başladı.
2021-2022 Amatör Futbol Ligi Nazmi Orhan Sezonu açılış töreni Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in topa vuruşu ile başladı.

 

Açılış törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye başkanı Mehmet Savran ve Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı ; ''Bildiğiniz üzere uzun zamandır pandemiden dolayı iki sezondur müsabakalarımız oynanmıyorduk çok özlemişiz. Sporcularımız özledi hakemlerimiz paydaşlarımız çimin kokusunu resmi müsbaka yapmayı çok özlediler. Bu konuyla ilgilide tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kazasız belasız bütün sporcularımıza, hakemlerimize, yöneticilerimize, seyircilerimize güzel bir lig diliyorum. Pandemisiz bir kısıtlamaya uğramadan bu sezonu inşallah keyifli bir şekilde bitirmeyi umuyorum.''dedi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ise; ''Bütün spor camiasını selamlıyorum. İki yıllık bir pandemi sürecinin ardından sahalarımıza kavuştuk heyecanlıyız. Toplam 20 takımımızın katılacağı 3 gruptan oluşan bir lig. Bütün takımlarımıza, paydaşlarımıza, hakemlerimize, saha içinde emek harcayan herkese canı gönülden başarılar diliyorum. ''dedi.

 

Açılışa katılan Nevşehir Belediye Başkanı Savran ise şu açıklamalara yer verdi; ''Savran, Müsabakalarımız 2 yıldır yapılamıyordu. Kısıtlamaların sona ermesi ile birlikte bugün başlama vuruşunu yaptık. Amatör sporun gelişmesini çok istiyoruz Nevşehir’de liglerimizdeki tüm sporcularımız ile teknik heyet ve hakemlerimize başarılı bir sezon diliyorum.''

 

Maçın hakemlerininde start düdüğü ile 2021-2022 Amatör Futbol Ligi Nazmi Orhan Sezonu başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.