Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ersan Erkut Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına Resmen Başvurdu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2013 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ersan Erkut Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına Resmen Başvurdu

AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'a teslim eden Erkut yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Sebebi ziyaretimiz, 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler münasebetiyle aday adaylığı sürecine ilişkin, İl Başkanımıza bu ziyareti gerçekleştirdik. Aktif siyasi hayatımıza 2003 yılında AK Parti ile başladım. Değerli yol arkadaşlarımız ile beraber yaklaşık 4 yılı AK Parti İl Başkanlığı olmak üzere 8 yıl partime ve Nevşehirimize, layıkıyla hizmet etmenin heyecanını, bu değişim ve dönüşüm sürecinin bir parçası olmanın haklı gururunu ve onurunu yaşamayı Allah bizlere nasip etti.Yapmış olduğum istişareler, teveccühler ve değerlendirmelerimden dolayı aidiyet duygusuyla bağlı bulunduğum AK Partimden Nevşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğumu açıklamak istiyorum. Tabi ki bu bir süreçtir. Allah nasip ederse Ak Parti'de yöneticilik yapmış ve siyaseti AK Partimde tecrübe etmiş, bir kardeşiniz olarak ortak akılı çerçevesinde, h,ç bir ön yargı olmadan, kalbi Nevşehir için çarpan her kesimle bir ve beraber olarak bahsetmiş olduğum bu gönül bağının üzerine Allah nasip ettiği takdirde gecemizi gündüzümüze katarak yepyeni projelerimizi ilimize kazandırmak olacaktır''dedi.     Daha sonra ise AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'a resmi belgelerini teslim eden Ersan Erkut Nevşehir için hayırlı olur temennisinde bulundu. AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan Ersan Erkut İl Başkanı Kazım Sunar ve İlçe başkanı Salih açıkgöz ile bir süre sohbet etti. 
AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'a teslim eden Erkut yaptığı açıklamada şunları kaydetti.
''Sebebi ziyaretimiz, 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler münasebetiyle aday adaylığı sürecine ilişkin, İl Başkanımıza bu ziyareti gerçekleştirdik. Aktif siyasi hayatımıza 2003 yılında AK Parti ile başladım. Değerli yol arkadaşlarımız ile beraber yaklaşık 4 yılı AK Parti İl Başkanlığı olmak üzere 8 yıl partime ve Nevşehirimize, layıkıyla hizmet etmenin heyecanını, bu değişim ve dönüşüm sürecinin bir parçası olmanın haklı gururunu ve onurunu yaşamayı Allah bizlere nasip etti.Yapmış olduğum istişareler, teveccühler ve değerlendirmelerimden dolayı aidiyet duygusuyla bağlı bulunduğum AK Partimden Nevşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğumu açıklamak istiyorum.
Tabi ki bu bir süreçtir. Allah nasip ederse Ak Parti'de yöneticilik yapmış ve siyaseti AK Partimde tecrübe etmiş, bir kardeşiniz olarak ortak akılı çerçevesinde, h,ç bir ön yargı olmadan, kalbi Nevşehir için çarpan her kesimle bir ve beraber olarak bahsetmiş olduğum bu gönül bağının üzerine Allah nasip ettiği takdirde gecemizi gündüzümüze katarak yepyeni projelerimizi ilimize kazandırmak olacaktır''dedi.
 
 
Daha sonra ise AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'a resmi belgelerini teslim eden Ersan Erkut Nevşehir için hayırlı olur temennisinde bulundu.
AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan Ersan Erkut İl Başkanı Kazım Sunar ve İlçe başkanı Salih açıkgöz ile bir süre sohbet etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.