Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sanki babalarının yolunu kapatıyorlar!

NEVŞEHİR 27.10.2021 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sanki babalarının yolunu kapatıyorlar!

Mustafa Parmaksız Caddesi üzerinde Acerler firmasına ait olan beton araçları yolu keyiflerine göre kapatmaları vatandaşlardan büyük tepki çekti.
  Nevşehir’in işlek caddelerinden bir tanesi olan Mustafa Parmaksız Caddesi üzerinde inşaat için hiçbir güvenlik tedbiri almadan yolu kapatan ve vatandaşlar ile araç sürücülerine zor anlar yaşatan Acerler firmasında vatandaşlar büyük tepki gösterdi.   Nitekim yaklaşık 45 dakika boyunca Mustafa Parmaksız Caddesinde çalışan Acerler firmasına ait beton araçları ne yayaları önemsedi ne de yoldan geçen araç sürücülerini önemsedi. Yolu kendi babalarının yoluymuş gibi kapatan firmaya ise yoldan geçen vatandaşlar ve araç sürücüleri büyük tepki gösterirken yetkililerin bu tür çalışmalara önlem almasını istedi.   Acerler firmasının yolu böyle gelişi güzel kapatmasının ardından herhangi bir cezai işlem yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.  
Mustafa Parmaksız Caddesi üzerinde Acerler firmasına ait olan beton araçları yolu keyiflerine göre kapatmaları vatandaşlardan büyük tepki çekti.

 

Nevşehir’in işlek caddelerinden bir tanesi olan Mustafa Parmaksız Caddesi üzerinde inşaat için hiçbir güvenlik tedbiri almadan yolu kapatan ve vatandaşlar ile araç sürücülerine zor anlar yaşatan Acerler firmasında vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

 

Nitekim yaklaşık 45 dakika boyunca Mustafa Parmaksız Caddesinde çalışan Acerler firmasına ait beton araçları ne yayaları önemsedi ne de yoldan geçen araç sürücülerini önemsedi. Yolu kendi babalarının yoluymuş gibi kapatan firmaya ise yoldan geçen vatandaşlar ve araç sürücüleri büyük tepki gösterirken yetkililerin bu tür çalışmalara önlem almasını istedi.  

Acerler firmasının yolu böyle gelişi güzel kapatmasının ardından herhangi bir cezai işlem yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.