Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2013 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Ortahisar Kasabası'ndan yeniden aday olmak için resmi başvurusunu AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı'na yaptı. AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi'nin başvurusunu kabul ederken şunları söyledi.       ''AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı olarak sabah Mustafa Ateş kardeşimizin Ortahisar Beldesinden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu aldık. Şimdi de mevcut olan Belediye Başkanımız Ali İhsan Özendi'nin aday adaylığı başvurusunu alıyoruz. Kendisine ve Ortahisar'a hayırlı olsun'' dedi.www.lalehaber.com   Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi ise Ortahisar Belediye Başkanlığı için yeniden aday adaylık başvurusunu yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydetti. Özendi açıklamasında şunları söyledi. ''Bende görev yapmakta olduğum Ortahisar Belediyesi'nde yeniden AK Parti'den aday olmak için ilçe teşkilatımıza geldik ve başvurumuzu bulunduk.www.lalehaber.com. İnşallah hayırlısı olsun diyorum. Arkadaşlar ile beraber ekip olarak güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Bu yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve beldemize hayırlı olmasını diliyorum ''dedi. 
Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Ortahisar Kasabası'ndan yeniden aday olmak için resmi başvurusunu AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı'na yaptı.
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi'nin başvurusunu kabul ederken şunları söyledi.
 
 
 
''AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı olarak sabah Mustafa Ateş kardeşimizin Ortahisar Beldesinden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu aldık. Şimdi de mevcut olan Belediye Başkanımız Ali İhsan Özendi'nin aday adaylığı başvurusunu alıyoruz. Kendisine ve Ortahisar'a hayırlı olsun'' dedi.www.lalehaber.com
 
Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi ise Ortahisar Belediye Başkanlığı için yeniden aday adaylık başvurusunu yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydetti. Özendi açıklamasında şunları söyledi.
''Bende görev yapmakta olduğum Ortahisar Belediyesi'nde yeniden AK Parti'den aday olmak için ilçe teşkilatımıza geldik ve başvurumuzu bulunduk.www.lalehaber.com. İnşallah hayırlısı olsun diyorum. Arkadaşlar ile beraber ekip olarak güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Bu yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve beldemize hayırlı olmasını diliyorum ''dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.