Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

HYP İl ve İlçe Teşkilatları İstifa Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

HYP İl ve İlçe Teşkilatları İstifa Etti

Edinilen bilgiye göre, Sarıgül’ün kamuoyuna yansıyan son açıklamaları üzerine Halkın Yükselişi Partisi İl Başkanı Ali Cenan Öztürk, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez ilçe Yönetim kurulu üyeleri ile Derinkuyu ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin istifası ile sonuçlandı. İstifa kararını doğrulayan Halkın Yükselişi Partisi İl Başkanı Ali Cenan Öztürk, istifa kararlarını Halkın Yükselişi Partisi Genel Merkezine ilettiklerini ifade etti. 

Edinilen bilgiye göre, Sarıgül’ün kamuoyuna yansıyan son açıklamaları üzerine Halkın Yükselişi Partisi İl Başkanı Ali Cenan Öztürk, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez ilçe Yönetim kurulu üyeleri ile Derinkuyu ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin istifası ile sonuçlandı.

İstifa kararını doğrulayan Halkın Yükselişi Partisi İl Başkanı Ali Cenan Öztürk, istifa kararlarını Halkın Yükselişi Partisi Genel Merkezine ilettiklerini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.