Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

49. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali başladı

KÜLTÜR-SANAT 10.09.2021 - 22:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

49. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali başladı

Ürgüp’te 49.Uluslararası Bağ bozumu ve balon festivali bugün başladı.
  Geleneksel Bağ bozumu festivali ilk olarak Ürgüp’ün köylerinden getirdikleri yöresel ürünleri ve üzümlerini tanıtmak isteyen vatandaşların stand açarak Festivale katılanlara ikram etmesiyle başladı.   Ürgüp’te bağ bozumu ve balon festivali açılış programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve protokol üyeleri katıldı.   Festival açılış konuşmaları ile başlarken Ürgüp’ün köylerinden getirilen üzümler en güzel üzüm yarışmasında yarışırken dereceye giren üzüm sahiplerine çeşitli ödüller verildi.   "Festivalin ilk konseri Gencer Savaş bandosu ile başladı"   Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 49.Uluslararası Bağbozumu ve balon festivalinin ilk günü akşamı ise Gencer Savaş bandosunun sahne alması ile devam ederken konsere büyük ilgi vardı. Festivalin ilk günü sahneye çıkan Gencer Savaş bandosuna Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk çeşitli hediyeler takdim etti.  
Ürgüp’te 49.Uluslararası Bağ bozumu ve balon festivali bugün başladı.

 

Geleneksel Bağ bozumu festivali ilk olarak Ürgüp’ün köylerinden getirdikleri yöresel ürünleri ve üzümlerini tanıtmak isteyen vatandaşların stand açarak Festivale katılanlara ikram etmesiyle başladı.

 

Ürgüp’te bağ bozumu ve balon festivali açılış programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve protokol üyeleri katıldı.

 

Festival açılış konuşmaları ile başlarken Ürgüp’ün köylerinden getirilen üzümler en güzel üzüm yarışmasında yarışırken dereceye giren üzüm sahiplerine çeşitli ödüller verildi.

 

"Festivalin ilk konseri Gencer Savaş bandosu ile başladı"

 

Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 49.Uluslararası Bağbozumu ve balon festivalinin ilk günü akşamı ise Gencer Savaş bandosunun sahne alması ile devam ederken konsere büyük ilgi vardı. Festivalin ilk günü sahneye çıkan Gencer Savaş bandosuna Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.