Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YAZAR SİBEL BABA SİTEMİZDE KÖŞE YAZILARINA BAŞLIYOR

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2013 - 00:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

YAZAR SİBEL BABA SİTEMİZDE KÖŞE YAZILARINA BAŞLIYOR

Çağdaş Edebiyatımızın yeni yazarlarından olan ‘’Aşktan Kaçamazsın’’ isimli kitabı ile Türkiye’de dikkatleri üzerine çeken yazar Sibel Baba bundan böyle www.lalehaber.com adresinde hayranları ile köşe yazısında buluşacak. Yaşadıkça zenginleşiyorsa hayatımız ve anlam kazanıyorsa, demek ki doğru yoldayız diyen Yazar Sibel Baba’nın yeni kitabı ‘’Aşktan Kaçamazsın’’ isimli kitabı yoğun ilgi görüyor. Kapadokya’nın ve Nevşehir’in en güncel haber sitesi olan www.lalehaber.com internet sitesinde hayranları ile köşe yazılarını paylaşacak olan Baba ilk köşe yazısı ile 21 Ekim 013 Pazartesi günü buluşacak. Çağdaş Edebiyatımızın yeni yazarlarından olan Sibel Baba’nın ilk kitabı olan Aşktan Kaçamazsın isimli kitabına okuyucuların bazı yorumları ise şu şekilde; Çok saf ve çok temiz… Güzel bir aşk yaşadık bu roman sayesinde, Romancı temiz bir Türkçe kullanmış. Son derece akıcı ve heyecanlı bir anlatımla bize insani duygularımızı, aşık olduğumuzda yaşadığımız tüm duygu gel- gitlerini son derece samimi bir şekilde aktarmış. Ellerine, yüreğine sağlık, ikinci romanını bekliyoruz. Bizlerde Lalehaber. Com haber sitesi olarak ailemize yeni katılan yazar Sibel Baba’ya hoş geldin diyoruz.  
Çağdaş Edebiyatımızın yeni yazarlarından olan ‘’Aşktan Kaçamazsın’’ isimli kitabı ile Türkiye’de dikkatleri üzerine çeken yazar Sibel Baba bundan böyle www.lalehaber.com adresinde hayranları ile köşe yazısında buluşacak.
Yaşadıkça zenginleşiyorsa hayatımız ve anlam kazanıyorsa, demek ki doğru yoldayız diyen Yazar Sibel Baba’nın yeni kitabı ‘’Aşktan Kaçamazsın’’ isimli kitabı yoğun ilgi görüyor. Kapadokya’nın ve Nevşehir’in en güncel haber sitesi olan www.lalehaber.com internet sitesinde hayranları ile köşe yazılarını paylaşacak olan Baba ilk köşe yazısı ile 21 Ekim 013 Pazartesi günü buluşacak.
Çağdaş Edebiyatımızın yeni yazarlarından olan Sibel Baba’nın ilk kitabı olan Aşktan Kaçamazsın isimli kitabına okuyucuların bazı yorumları ise şu şekilde;
Çok saf ve çok temiz…
Güzel bir aşk yaşadık bu roman sayesinde, Romancı temiz bir Türkçe kullanmış. Son derece akıcı ve heyecanlı bir anlatımla bize insani duygularımızı, aşık olduğumuzda yaşadığımız tüm duygu gel- gitlerini son derece samimi bir şekilde aktarmış. Ellerine, yüreğine sağlık, ikinci romanını bekliyoruz.
Bizlerde Lalehaber. Com haber sitesi olarak ailemize yeni katılan yazar Sibel Baba’ya hoş geldin diyoruz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.