Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Polis memuru Erkan Yıldız'ın en mutlu günü

NEVŞEHİR 08.09.2021 - 09:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de Polis memuru Erkan Yıldız'ın en mutlu günü

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yılladır görev yapan Polis memuru Erkan Yıldız’ın oğlu dünya evine girdi.
  Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllardır görev yapan polis memuru Erkan Yıldız’ın oğlu Teğmen Mehmet Yıldız haftasonunda Nevşehir’de düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Uzun yıllardır Nevşehir’de başarıyla görev yapan Erkan Yıldız’ın mutluluğu görülmeye değerken görev yaptığı Nevşehir’de de oğlunu dünyaevine girmesinin sevincini yaşadı.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz.  
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yılladır görev yapan Polis memuru Erkan Yıldız’ın oğlu dünya evine girdi.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllardır görev yapan polis memuru Erkan Yıldız’ın oğlu Teğmen Mehmet Yıldız haftasonunda Nevşehir’de düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Uzun yıllardır Nevşehir’de başarıyla görev yapan Erkan Yıldız’ın mutluluğu görülmeye değerken görev yaptığı Nevşehir’de de oğlunu dünyaevine girmesinin sevincini yaşadı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.