Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrenci velileri okul kıyafetlerinin pahalılığından şikayetçi

NEVŞEHİR 06.09.2021 - 09:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öğrenci velileri okul kıyafetlerinin pahalılığından şikayetçi

2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün başlayan ilk ders zili ile başlarken öğrenci velileri ise okul kıyafetlerinin pahalılığından şikayetçi.
  Koronavirüs ile mücadele kapsamında eğitim öğretim yılına verilen ara bugün ilk ders zili ile öğrenciler ve öğretmenler okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Öğrenci ve öğretmenler yeni eğitim öğretim yılının başlamasının mutluluğunu yaşarken öğrenci velileri ise okulların açılmasıyla birlikte eğitim öğretim yılına dertli başladı. Nitekim çocuklarının gittiği okullara göre okul kıyafetleri alan öğrenci velileri kıyafetlerin pahalılığından hayli dertli.   Lale Haber whatsapp ihbar hattına gelen mesajlar sonrasında öğrenci velileri tarafından yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul kıyafetleri satan mağazaların kıyafetleri fahiş fiyatlara satmasından dolayı şikayetlerini dile getirirken yetkililerin bu duruma biran önce çözüm bulmasını istediklerini belirttiler.  
2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün başlayan ilk ders zili ile başlarken öğrenci velileri ise okul kıyafetlerinin pahalılığından şikayetçi.

 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında eğitim öğretim yılına verilen ara bugün ilk ders zili ile öğrenciler ve öğretmenler okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Öğrenci ve öğretmenler yeni eğitim öğretim yılının başlamasının mutluluğunu yaşarken öğrenci velileri ise okulların açılmasıyla birlikte eğitim öğretim yılına dertli başladı. Nitekim çocuklarının gittiği okullara göre okul kıyafetleri alan öğrenci velileri kıyafetlerin pahalılığından hayli dertli.

 

Lale Haber whatsapp ihbar hattına gelen mesajlar sonrasında öğrenci velileri tarafından yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul kıyafetleri satan mağazaların kıyafetleri fahiş fiyatlara satmasından dolayı şikayetlerini dile getirirken yetkililerin bu duruma biran önce çözüm bulmasını istediklerini belirttiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.