Sitenin sağında bir giydirme reklam

Küllüce - Belekli arası asfalt çalışmaları sürüyor

NEVŞEHİR 04.09.2021 - 09:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Küllüce - Belekli arası asfalt çalışmaları sürüyor

Nevşehir Merkeze bağlı Özyayla ve İcik; Ürgüp ilçesine bağlı Başdere ve Başdere dağ yolu; Kozaklı ilçesine bağlı Belekli, Küllüce; Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşıklar köylerinde yol yapım çalışmaları il özel idaresince sürdürülüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Özyayla ve İcik; Ürgüp ilçesine bağlı Başdere ve Başdere dağ yolu; Kozaklı ilçesine bağlı Belekli, Küllüce; Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşıklar köylerinde yol yapım çalışmaları il özel idaresince sürdürülüyor. Öte yandan Kozaklı – Küllüce – Belekli arası asfalt çalışmaları da devam ediyor.    Mazı Köyünde kasis ve levha çalışmaları, Özyayla Köyünde ise mezarlık yolu çalışmalarının da sürdüğü bildirildi. Ürgüp ilçesine bağlı Akçaören ve Kozaklı ilçesine bağlı Taşlıhüyük köylerinde büz yerleştirme çalışmaları devam ederken, Gülşehir ilçesine bağlı Cemel Köyünde meydana gelen içme suyu hattındaki tıkanıklığı giderildi. Ovaören Köyünde meydana gelen içme suyu arızaları da giderildi.     Hacıbektaş ilçesine bağlı Hasanlar Köyünde yeni yapılan sondaj kuyusundan su deposuna bağlantı kurmak amacıyla 200 metre içme suyu hattı ve kablolama çalışmaları yapıldı. Ürgüp ilçesine bağlı İbrahimpaşa Köyünde yeni sondaj kuyusu açıldı. Gülşehir ilçesine bağlı Ovaören Köyünde şamandıra onarımı yapıldı. Merkez ilçeye bağlı İcik Köyünde içme suyu elektrik arızası giderildi. Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşıklar, Avanos ilçesine bağlı Paşalı ve Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı Köyünde den içme suyu elektrik arızaları giderildi.    
Nevşehir Merkeze bağlı Özyayla ve İcik; Ürgüp ilçesine bağlı Başdere ve Başdere dağ yolu; Kozaklı ilçesine bağlı Belekli, Küllüce; Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşıklar köylerinde yol yapım çalışmaları il özel idaresince sürdürülüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Özyayla ve İcik; Ürgüp ilçesine bağlı Başdere ve Başdere dağ yolu; Kozaklı ilçesine bağlı Belekli, Küllüce; Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşıklar köylerinde yol yapım çalışmaları il özel idaresince sürdürülüyor. Öte yandan Kozaklı – Küllüce – Belekli arası asfalt çalışmaları da devam ediyor. 

 

Mazı Köyünde kasis ve levha çalışmaları, Özyayla Köyünde ise mezarlık yolu çalışmalarının da sürdüğü bildirildi. Ürgüp ilçesine bağlı Akçaören ve Kozaklı ilçesine bağlı Taşlıhüyük köylerinde büz yerleştirme çalışmaları devam ederken, Gülşehir ilçesine bağlı Cemel Köyünde meydana gelen içme suyu hattındaki tıkanıklığı giderildi. Ovaören Köyünde meydana gelen içme suyu arızaları da giderildi.  

 

Hacıbektaş ilçesine bağlı Hasanlar Köyünde yeni yapılan sondaj kuyusundan su deposuna bağlantı kurmak amacıyla 200 metre içme suyu hattı ve kablolama çalışmaları yapıldı. Ürgüp ilçesine bağlı İbrahimpaşa Köyünde yeni sondaj kuyusu açıldı. Gülşehir ilçesine bağlı Ovaören Köyünde şamandıra onarımı yapıldı. Merkez ilçeye bağlı İcik Köyünde içme suyu elektrik arızası giderildi. Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşıklar, Avanos ilçesine bağlı Paşalı ve Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı Köyünde den içme suyu elektrik arızaları giderildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.