Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aşı olmayan sağlık çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti

NEVŞEHİR 27.08.2021 - 10:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aşı olmayan sağlık çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti

Nevşehir Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanı Yılmaz Çiçek koronavirüs nedeniyle vefat etti.
  Nevşehir Devlet Hastanesi labaratuvar çalışanı Yılmaz Çiçek bir süre önce koronavirüse yakalandı. Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi devam eden eden Çiçek dün kovid-19’a yenik düşerek hayatını kaybetti.   Sağlık çalışanı Yılmaz Çiçek’in koronavirüs ile mücadele kapsamında aşı yaptırmadığı ve bunun sonrasında yakalandığı kovid-19’a yenik düştüğü öğrenildi.
Nevşehir Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanı Yılmaz Çiçek koronavirüs nedeniyle vefat etti.

 

Nevşehir Devlet Hastanesi labaratuvar çalışanı Yılmaz Çiçek bir süre önce koronavirüse yakalandı. Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi devam eden eden Çiçek dün kovid-19’a yenik düşerek hayatını kaybetti.

 

Sağlık çalışanı Yılmaz Çiçek’in koronavirüs ile mücadele kapsamında aşı yaptırmadığı ve bunun sonrasında yakalandığı kovid-19’a yenik düştüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.