Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

4 sporcumuz milli takım kampına katılacak

SPOR 23.08.2021 - 10:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

4 sporcumuz milli takım kampına katılacak

Nevşehir'den 4 atlet Yozgat ilinde yapılacak olan mesafeler Milli takım kampına katılacaklar.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'den 4 atlet Yozgat ilinde yapılacak olan mesafeler Milli takım kampına katılacaklar.     Atletizm Federasyonu 2020 ve 2021 yılı içinde yapılan müsabakalar sonucunda başarılı olmuş ve ilerde olimpiyat adayı olabilecek alt yapı sporcularından oluşturmuş olduğu Milli takıma sporcuları Süleyman Yılmaz, Mert Hanifi Odacı, Ömer efe Kantemiz ve Duran Sütveren antrenörleri Hakan Köstekçi ile kampa katılacak olan sporcular yeni sezon için çalışmalarına başlayacaklardır. 
Nevşehir'den 4 atlet Yozgat ilinde yapılacak olan mesafeler Milli takım kampına katılacaklar.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'den 4 atlet Yozgat ilinde yapılacak olan mesafeler Milli takım kampına katılacaklar.  

 

Atletizm Federasyonu 2020 ve 2021 yılı içinde yapılan müsabakalar sonucunda başarılı olmuş ve ilerde olimpiyat adayı olabilecek alt yapı sporcularından oluşturmuş olduğu Milli takıma sporcuları Süleyman Yılmaz, Mert Hanifi Odacı, Ömer efe Kantemiz ve Duran Sütveren antrenörleri Hakan Köstekçi ile kampa katılacak olan sporcular yeni sezon için çalışmalarına başlayacaklardır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.