Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel Halk eğitim merkezinde incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 19.08.2021 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel Halk eğitim merkezinde incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret ederek sürdürülen eğitim çalışmalarını yerinde inceledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret ederek sürdürülen eğitim çalışmalarını yerinde inceledi.    Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakar Koçak tarafından karşılanan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, daha sonra merkezde devam eden kurs çalışmalarını yerinde inceledi.    Kursiyerlerle sohbet eden Vali Becel, Kursiyerlerin ortaya çıkardığı ürünleri inceledi. Ciddi bir el emeği ve göz nuruyla ortaya çıkarılan bu ürünlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek kursiyer ve öğreticileri kutladı. 
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret ederek sürdürülen eğitim çalışmalarını yerinde inceledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret ederek sürdürülen eğitim çalışmalarını yerinde inceledi. 

 

Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakar Koçak tarafından karşılanan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, daha sonra merkezde devam eden kurs çalışmalarını yerinde inceledi. 

 

Kursiyerlerle sohbet eden Vali Becel, Kursiyerlerin ortaya çıkardığı ürünleri inceledi. Ciddi bir el emeği ve göz nuruyla ortaya çıkarılan bu ürünlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek kursiyer ve öğreticileri kutladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.