Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli esnaftan yangın bölgesine tanker desteği

NEVŞEHİR 04.08.2021 - 10:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehirli esnaftan yangın bölgesine tanker desteği

Yaklaşık bir haftadır Türkiye’nin çeşitli noktalarında devam eden orman yangınlarına müdahale olağan üstü çabalarla devam ederken, vatandaşlarda orman yangınlarının söndürülmesi için adeta seferber olmuş durumda.
  Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan orman yangınları, canlı cansız tüm varlıkları tehdit ediyor. Yangınların söndürülmesi için devlet tüm imkanlarını seferber ederken, vatandaşlarda kendi imkanları doğrultusunda yardıma koşuyor. Bu kapsamda Türkiye’nin çeşitli illerinden olduğu gibi Nevşehir’den de yardımlar devam ediyor.   Nevşehir’de Tarım makineleri satışı ile uğraşan Kenan Şimşekli isimli esnaf, Manavgat’taki orman yangınlarına müdahalede kullanılmak üzere Manavgat ilçe orman müdürlüğüne iki adet su tankeri bağışladı. Yangınların söndürülmesine katkıda bulunmak için kendi imkanları ölçüsünde su tankeri bağışladıklarını dile getiren Kenan Şimşekli, “Bilindiği üzere ülkemiz çok zorlu süreçten geçiyor. Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketinden sonra çoğunluğu Akdeniz olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinde orman yangınları çıktı. Acımız çok büyük. O bölgede yaşanan yangınlar burada bizim içimizi de yaktı. Yangınların sönmesi için Devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bizde düşündük zaten tarım makineleri işi ile uğraşıyoruz, bizde su tankeri ile bu mücadeleye ortak olmak istedik. İki adet su tankerini orman müdürlüğüne hibe ettik. Amacımız farkındalık oluşturmak ve imkanı olan diğer kişilere örnek olabilmektir. Umut ediyoruz ki inşallah biran önce bu orman yangınları sona erer.” Dedi.  
Yaklaşık bir haftadır Türkiye’nin çeşitli noktalarında devam eden orman yangınlarına müdahale olağan üstü çabalarla devam ederken, vatandaşlarda orman yangınlarının söndürülmesi için adeta seferber olmuş durumda.

 

Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan orman yangınları, canlı cansız tüm varlıkları tehdit ediyor. Yangınların söndürülmesi için devlet tüm imkanlarını seferber ederken, vatandaşlarda kendi imkanları doğrultusunda yardıma koşuyor. Bu kapsamda Türkiye’nin çeşitli illerinden olduğu gibi Nevşehir’den de yardımlar devam ediyor.

 

Nevşehir’de Tarım makineleri satışı ile uğraşan Kenan Şimşekli isimli esnaf, Manavgat’taki orman yangınlarına müdahalede kullanılmak üzere Manavgat ilçe orman müdürlüğüne iki adet su tankeri bağışladı. Yangınların söndürülmesine katkıda bulunmak için kendi imkanları ölçüsünde su tankeri bağışladıklarını dile getiren Kenan Şimşekli, “Bilindiği üzere ülkemiz çok zorlu süreçten geçiyor. Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketinden sonra çoğunluğu Akdeniz olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinde orman yangınları çıktı. Acımız çok büyük. O bölgede yaşanan yangınlar burada bizim içimizi de yaktı. Yangınların sönmesi için Devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bizde düşündük zaten tarım makineleri işi ile uğraşıyoruz, bizde su tankeri ile bu mücadeleye ortak olmak istedik. İki adet su tankerini orman müdürlüğüne hibe ettik. Amacımız farkındalık oluşturmak ve imkanı olan diğer kişilere örnek olabilmektir. Umut ediyoruz ki inşallah biran önce bu orman yangınları sona erer.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.