Sitenin sağında bir giydirme reklam

59 yaşındaki adam otelde ölü bulundu

İLÇELER 15.07.2021 - 22:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

59 yaşındaki adam otelde ölü bulundu

Olay bu akşam saatlerinde ilçemiz Duayeri Mahallesinde bulunan bir otelde meydana geldi. İddialara göre Ürgüp'te bir restaurant işletmecisi olan 59 Yaşındaki U.K isimli adam İlçe merkezinde bulunan bir otelde ölü olarak bulundu.   Olayı görenlerin haber vermesi üzere otele Ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin U.K 'nın hayatını kaybettiğini belirledi.   U.K'nın cansız bedeni Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Ürgüp Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olay bu akşam saatlerinde ilçemiz Duayeri Mahallesinde bulunan bir otelde meydana geldi.


İddialara göre Ürgüp'te bir restaurant işletmecisi olan 59 Yaşındaki U.K isimli adam İlçe merkezinde bulunan bir otelde ölü olarak bulundu.

 

Olayı görenlerin haber vermesi üzere otele Ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin U.K 'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

U.K'nın cansız bedeni Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Ürgüp Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.