Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

3 Puan Sevinci Gazi’de Geldi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

3 Puan Sevinci Gazi’de Geldi

Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanan maçta oyun hakimiyetini 90 dakika boyunca elinde tutan Kırmızı-Beyazlı ekip Bölgesel Amatör Lig’de ilk galibiyetini elde etti. Sezonun ilk karşılaşmasında grubun lideri Tosya Beediye spor’a kendi evinde 3-1 yenilerek lige kötü başlayan Nevşehir spor GK, ikinci maçında ise Etimesgut Belediye spor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak ilk puanını almıştı. Ligin üçüncü maçını kendi evinde oynayan kırmızı-beyazlı ekibin gollerini Cihan, Atilla Çalım ve Ali Baştürk attı. 13 Ekim 2013’de deplasmanda Bartınspor’la karşılaşacak olan takım hazırlıklarına Bu maçın hazırlıklarına da başladı. 
Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanan maçta oyun hakimiyetini 90 dakika boyunca elinde tutan Kırmızı-Beyazlı ekip Bölgesel Amatör Lig’de ilk galibiyetini elde etti.
Sezonun ilk karşılaşmasında grubun lideri Tosya Beediye spor’a kendi evinde 3-1 yenilerek lige kötü başlayan Nevşehir spor GK, ikinci maçında ise Etimesgut Belediye spor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak ilk puanını almıştı.
Ligin üçüncü maçını kendi evinde oynayan kırmızı-beyazlı ekibin gollerini Cihan, Atilla Çalım ve Ali Baştürk attı. 13 Ekim 2013’de deplasmanda Bartınspor’la karşılaşacak olan takım hazırlıklarına Bu maçın hazırlıklarına da başladı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.