Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ASKF Başkanından teşekkür

NEVŞEHİR 26.06.2021 - 17:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

ASKF Başkanından teşekkür

ASKF Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı, geçtiğimiz günlerde Nevşehir'e gelen Gençlik Spor Bakanı ve beraberindeki heyete Nevşehir'e kazandırılması planlanan yatırımlar için teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) ASKF Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı, geçtiğimiz günlerde Nevşehir'e gelen Gençlik Spor Bakanı ve beraberindeki heyete Nevşehir'e kazandırılması planlanan yatırımlar için teşekkür etti.     Avcı, "Gençlik ve Spor Bakanın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Genel Müdürü Bünyamin Bozgeyik'in teşrifleriyle birlikte yapılan toplantılarda, Gençlik ve Spor alanında Nevşehir'e kazandırılacak proje ve yatırımlardan dolayı, desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Genel Müdürü Bünyamin Bozgeyik, Vali İnci Sezer Becel'e, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe 'ye, Belediye Başkanı Mehmet Savran a,İl başkanı Ali Kemikkıran 'a, Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'e ve Nevşehir Spor Il Müdürü Muhsin Özdemir' e Nevşehir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Yönetim Kurulu olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.    
ASKF Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı, geçtiğimiz günlerde Nevşehir'e gelen Gençlik Spor Bakanı ve beraberindeki heyete Nevşehir'e kazandırılması planlanan yatırımlar için teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) ASKF Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı, geçtiğimiz günlerde Nevşehir'e gelen Gençlik Spor Bakanı ve beraberindeki heyete Nevşehir'e kazandırılması planlanan yatırımlar için teşekkür etti.  

 

Avcı, "Gençlik ve Spor Bakanın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Genel Müdürü Bünyamin Bozgeyik'in teşrifleriyle birlikte yapılan toplantılarda, Gençlik ve Spor alanında Nevşehir'e kazandırılacak proje ve yatırımlardan dolayı, desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Genel Müdürü Bünyamin Bozgeyik, Vali İnci Sezer Becel'e, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe 'ye, Belediye Başkanı Mehmet Savran a,İl başkanı Ali Kemikkıran 'a, Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'e ve Nevşehir Spor Il Müdürü Muhsin Özdemir' e Nevşehir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Yönetim Kurulu olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.