Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özdemir antrenörlerle bir araya geldi

NEVŞEHİR 24.06.2021 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özdemir antrenörlerle bir araya geldi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve Antrenörlerle birlikte Gençlik Merkezinde bir araya geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve Antrenörlerle birlikte Gençlik Merkezinde bir araya geldi.    Nevşehir Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıda ilimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ilimizle ilgili beklentileri, yapılacak olan yatırımlar ve devamında Yaz Spor Okulları ile ilgili görüştü ve akabinde Antrenörlerimizin 21 Haziran Dünya Antrenörler Günü’nü tebrik etti.    Özdemir yaptığı açıklamada “Antrenör, sporcularını sadece müsabakaya değil hayata hazırlar. Bu ülkede gurur duyduğumuz birçok sportif başarının gizli kahramanları olan Antrenörlerimiz, birçok genç insanın hayatlarına ışık ve yol gösterici olmuşlardır. Bizlere sporu sevdiren, hayatımıza değer ve anlam katan, bütün Antrenörlerimizin Dünya Antrenörler Gününü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.” ifadelerini kullandı. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve Antrenörlerle birlikte Gençlik Merkezinde bir araya geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve Antrenörlerle birlikte Gençlik Merkezinde bir araya geldi. 

 

Nevşehir Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıda ilimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ilimizle ilgili beklentileri, yapılacak olan yatırımlar ve devamında Yaz Spor Okulları ile ilgili görüştü ve akabinde Antrenörlerimizin 21 Haziran Dünya Antrenörler Günü’nü tebrik etti. 

 

Özdemir yaptığı açıklamada “Antrenör, sporcularını sadece müsabakaya değil hayata hazırlar. Bu ülkede gurur duyduğumuz birçok sportif başarının gizli kahramanları olan Antrenörlerimiz, birçok genç insanın hayatlarına ışık ve yol gösterici olmuşlardır. Bizlere sporu sevdiren, hayatımıza değer ve anlam katan, bütün Antrenörlerimizin Dünya Antrenörler Gününü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.