Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA'dan genel kurula davet

NEVŞEHİR 23.06.2021 - 12:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜGVA'dan genel kurula davet

TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğinde genel kurul 25 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.
  NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğinde genel kurul 25 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.     Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılacak olan genel kurula özellikle gençleri davet eden İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, "25 Haziran Cuma saat 19:00 da Nevşehir Ticaret Borsası Kongre Salonunda gerçekleştireceğimiz TÜGVA 3. Olağan İl Genel kurulumuza tüm hemşehrilerimizi ve özellikle gençlerimizi bekliyoruz. Rabbim şehrimize ve gençliğe nice güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin" dedi. 
TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğinde genel kurul 25 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğinde genel kurul 25 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.  

 

Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılacak olan genel kurula özellikle gençleri davet eden İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, "25 Haziran Cuma saat 19:00 da Nevşehir Ticaret Borsası Kongre Salonunda gerçekleştireceğimiz TÜGVA 3. Olağan İl Genel kurulumuza tüm hemşehrilerimizi ve özellikle gençlerimizi bekliyoruz. Rabbim şehrimize ve gençliğe nice güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.