Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sonugelen, Bims Sanayicileri Derneği Başkanlığına seçildi

GÜNCEL 20.06.2021 - 19:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sonugelen, Bims Sanayicileri Derneği Başkanlığına seçildi

Bims Sanayicileri Derneği 9. Olağan genel kurulu Nevşehir Ticaret ve sanayi odasında yapıldı.
Yapılan genel kurulda Yönetim Kurulu başkanlığı sürdüren Necdet Civelek görevini Serhat Sonugelen’e devretti.   Göreve seçilen Serhat Sonugelen tüm dernek üyelerine teşekkür etti. Bims sanayicilerinin şehrimize ve ülke ekonomisine sağladağı istihdam ve katma değerin çok önemli olduğunu belirtti.   Sonugelen; Sektörümüzün pazar payını artırmak için, yatırımcımız ve sanayicimiz için birçok girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.   Yapılan genel kurul sonrası dernek yönetimi şu şekilde oluşturuldu;   Serhat Sonugelen Erkan korkmaz Zafer yalap Aydın mıhçı Ceyhan okkaoğlu
Bims Sanayicileri Derneği 9. Olağan genel kurulu Nevşehir Ticaret ve sanayi odasında yapıldı.

Yapılan genel kurulda Yönetim Kurulu başkanlığı sürdüren Necdet Civelek görevini Serhat Sonugelen’e devretti.

 

Göreve seçilen Serhat Sonugelen tüm dernek üyelerine teşekkür etti. Bims sanayicilerinin şehrimize ve ülke ekonomisine sağladağı istihdam ve katma değerin çok önemli olduğunu belirtti.

 

Sonugelen; Sektörümüzün pazar payını artırmak için, yatırımcımız ve sanayicimiz için birçok girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.

 

Yapılan genel kurul sonrası dernek yönetimi şu şekilde oluşturuldu;

 

Serhat Sonugelen

Erkan korkmaz

Zafer yalap

Aydın mıhçı

Ceyhan okkaoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.