Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çilehane'de kapalı salon yapılıyor

NEVŞEHİR 04.06.2021 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çilehane'de kapalı salon yapılıyor

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde belediye ve iki vakfın işbirliğiyle kapalı salon yapılıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde belediye ve iki vakfın işbirliğiyle kapalı salon yapılıyor.     Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Uluslararası Alevi Vakfı ve Alevi Vakfı Stuttgart işbirliği ile Çilehane’de yapılacak olan Kapalı Salonumuzun protokolünü imzaladık.Ağustos ayında tamamlanmasını planladığımız tesisimiz Hacıbektaş’ımıza hayırlı uğurlu olsun.Katkıları ve desteklerinden dolayı her iki kurumumuza ve projemizi çizen İnşaat Mühendisi arkadaşımız Hüseyin Çetin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. 
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde belediye ve iki vakfın işbirliğiyle kapalı salon yapılıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde belediye ve iki vakfın işbirliğiyle kapalı salon yapılıyor.  

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Uluslararası Alevi Vakfı ve Alevi Vakfı Stuttgart işbirliği ile Çilehane’de yapılacak olan Kapalı Salonumuzun protokolünü imzaladık.Ağustos ayında tamamlanmasını planladığımız tesisimiz Hacıbektaş’ımıza hayırlı uğurlu olsun.Katkıları ve desteklerinden dolayı her iki kurumumuza ve projemizi çizen İnşaat Mühendisi arkadaşımız Hüseyin Çetin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.