Sitenin sağında bir giydirme reklam

Urgenç, 'Şeref ve cesaret vasıflarımızı geleceğe taşıyacağız'

NEVŞEHİR 27.05.2021 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç, 'Şeref ve cesaret vasıflarımızı geleceğe taşıyacağız'

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Yönetim kurulu ilçe temsilcilerinin katılımı ile yıl sonu değerlendirmesi için bir araya geldi.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Yönetim kurulu ilçe temsilcilerinin katılımı ile yıl sonu değerlendirmesi için bir araya geldi.    Salgın sürecinde eğitim, eğitim çalışanlarının karşılaştıkları problemlerin çözümü, 2.Maarif Kongresi kapsamında yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi, Üniversite idari ve akademik personelin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri, 2021 toplu sözleşme sürecinde sendikanın talepleri, Enflasyon karşısında eriyen maaşlar, vergi dilimi adaletsizliği, yönetici atamaları, proje okulları öğretmen ve yönetici atamada yaşanan adaletsiz uygulamalar, mülakat adlı torpil sisteminin ülkemize ve gençlerimize verdiği zararlar, sözde yetkili sendikanın toplu sözleşme sürecindeki beceriksizliği ile çalışanların işveren karşısında sahipsiz kalmasının önüne geçilmesi hususunda değerlendirmelerde bulunularak sonuç raporu oluşturuldu. Ayrıca İl merkezi ve ilçelerimizdeki yetki dönemi sayısal verilerinin değerlendirilmesi gibi konularda istişarede bulunuldu.   TES Nevşehir şube yönetim kurulu başkanı olarak açıklamada bulunan Urgenç; dik duruş sergileyen tüm üyelerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Nevşehir’de en fazla büyüyen sendika olarak söz veriyoruz. “Asla baş eğmeyeceksiniz. Dik yaşayacağız. Onur, Şeref ve Cesaret vasıflarımızı geleceğe taşıyacağız.” dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Yönetim kurulu ilçe temsilcilerinin katılımı ile yıl sonu değerlendirmesi için bir araya geldi.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Yönetim kurulu ilçe temsilcilerinin katılımı ile yıl sonu değerlendirmesi için bir araya geldi.

 

 Salgın sürecinde eğitim, eğitim çalışanlarının karşılaştıkları problemlerin çözümü, 2.Maarif Kongresi kapsamında yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi, Üniversite idari ve akademik personelin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri, 2021 toplu sözleşme sürecinde sendikanın talepleri, Enflasyon karşısında eriyen maaşlar, vergi dilimi adaletsizliği, yönetici atamaları, proje okulları öğretmen ve yönetici atamada yaşanan adaletsiz uygulamalar, mülakat adlı torpil sisteminin ülkemize ve gençlerimize verdiği zararlar, sözde yetkili sendikanın toplu sözleşme sürecindeki beceriksizliği ile çalışanların işveren karşısında sahipsiz kalmasının önüne geçilmesi hususunda değerlendirmelerde bulunularak sonuç raporu oluşturuldu. Ayrıca İl merkezi ve ilçelerimizdeki yetki dönemi sayısal verilerinin değerlendirilmesi gibi konularda istişarede bulunuldu.

 

TES Nevşehir şube yönetim kurulu başkanı olarak açıklamada bulunan Urgenç; dik duruş sergileyen tüm üyelerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Nevşehir’de en fazla büyüyen sendika olarak söz veriyoruz. “Asla baş eğmeyeceksiniz. Dik yaşayacağız. Onur, Şeref ve Cesaret vasıflarımızı geleceğe taşıyacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.