Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de hangi gün, nerede pazar açılacak?

NEVŞEHİR 24.05.2021 - 10:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de hangi gün, nerede pazar açılacak?

17 Mayıs tarihi itibariyle yeniden kontrollü normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte İl merkezi, ilçeler ve bazı semtlerde açılan pazar yerlerinin günleri de yeniden belirlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) 17 Mayıs tarihi itibariyle yeniden kontrollü normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte İl merkezi, ilçeler ve bazı semtlerde açılan pazar yerlerinin günleri de yeniden belirlendi.     Tam kapanma sürecinde 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde hizmet veren pazar yerleri kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yeniden halka hizmet vermeye başladı.     Nevşehir İl Merkezinde Pazartesi - Salı günleri     Acıgöl İlçesinde Salı günleri     Avanos İlçesinde Cuma günleri     Derinkuyu İlçesinde Cuma günleri     Hacıbektaş İlçesinde Çarşamba günleri     Gülşehir İlçesinde Perşembe günleri     Ürgüp İlçesinde Perşembe günleri     Merkez Güzelyurt Mahallesinde Çarşamba günleri     Merkez Aşağı ve Yukarı TOKİ'de Perşembe günleri     Merkez 2000 Evler Mahallesinde Cuma günleri pazar yerleri halka hizmet vermeye devam edecek.     Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Pazaryerlerinde özellikle sebze ve meyve fiyatlarının oldukça uygun olduğunu belirtirken, Pazar yerlerinin mevsim normallerinin daha da altında sebze ve meyve ürünlerinin bulunulabileceği adresler olmaya devam ettiğini belirtti
17 Mayıs tarihi itibariyle yeniden kontrollü normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte İl merkezi, ilçeler ve bazı semtlerde açılan pazar yerlerinin günleri de yeniden belirlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) 17 Mayıs tarihi itibariyle yeniden kontrollü normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte İl merkezi, ilçeler ve bazı semtlerde açılan pazar yerlerinin günleri de yeniden belirlendi.  

 

Tam kapanma sürecinde 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde hizmet veren pazar yerleri kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yeniden halka hizmet vermeye başladı.  

 

Nevşehir İl Merkezinde Pazartesi - Salı günleri  

 

Acıgöl İlçesinde Salı günleri  

 

Avanos İlçesinde Cuma günleri  

 

Derinkuyu İlçesinde Cuma günleri  

 

Hacıbektaş İlçesinde Çarşamba günleri  

 

Gülşehir İlçesinde Perşembe günleri  

 

Ürgüp İlçesinde Perşembe günleri  

 

Merkez Güzelyurt Mahallesinde Çarşamba günleri  

 

Merkez Aşağı ve Yukarı TOKİ'de Perşembe günleri  

 

Merkez 2000 Evler Mahallesinde Cuma günleri pazar yerleri halka hizmet vermeye devam edecek.  

 

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Pazaryerlerinde özellikle sebze ve meyve fiyatlarının oldukça uygun olduğunu belirtirken, Pazar yerlerinin mevsim normallerinin daha da altında sebze ve meyve ürünlerinin bulunulabileceği adresler olmaya devam ettiğini belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.