Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O bina da ortada kaldı

NEVŞEHİR 20.05.2021 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

O bina da ortada kaldı

Nevşehir’de geçtiğimiz aylarda Paralel yapıyla mücadele kapsamında mühürlenen eski dershane binası boşaltıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de geçtiğimiz aylarda Paralel yapıyla mücadele kapsamında mühürlenen eski dershane binası boşaltıldı. Kamuoyunda ne olacağı merak edilen bina sahipleri tarafından satılığa çıkarıldı. Satılık olarak müşteri bulamaması durumunda binanın kiralanması da söz konusu idi. Hatırlanacağı üzere bahse konu bina uzun yıllar ilimizde Paralel yapıya bağlı olduğu iddia edilen bir eğitim kurumu tarafından dershane binası olarak kullanılıyordu.
Nevşehir’de geçtiğimiz aylarda Paralel yapıyla mücadele kapsamında mühürlenen eski dershane binası boşaltıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de geçtiğimiz aylarda Paralel yapıyla mücadele kapsamında mühürlenen eski dershane binası boşaltıldı.


Kamuoyunda ne olacağı merak edilen bina sahipleri tarafından satılığa çıkarıldı. Satılık olarak müşteri bulamaması durumunda binanın kiralanması da söz konusu idi.
Hatırlanacağı üzere bahse konu bina uzun yıllar ilimizde Paralel yapıya bağlı olduğu iddia edilen bir eğitim kurumu tarafından dershane binası olarak kullanılıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.