Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kahraman 'Bu bayram daha sağlıklı nice bayramlara kavuşmamıza vesile olsun'

SİYASET 12.05.2021 - 20:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kahraman 'Bu bayram daha sağlıklı nice bayramlara kavuşmamıza vesile olsun'

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Kahraman mesajında “Ramazan Bayramı orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül alma hasletlerinin emsalsiz kaynağıdır. Hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşamaktayız.   Müslümanlar olarak maalesef korona virüsten dolayı buruk bir Ramazan ayı yaşadık. Virüs tedbirleri nedeniyle ibadethanelerimiz kapalı kaldı, her birimiz ibadetlerimizi evlerimizde yapmak durumunda kaldık. Tüm bu olumsuzluklara rağmen mağfiret ayında birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek Ramazan Bayramına ulaştık.   Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir. Her ne kadar yan yana gelemezsek de kucaklaşamazsak da eve sığdırdığımız bu mahzun bayramımızın müjdeli günlerin habercisi olmasını temenni ediyor; milletimizin ve İslam âleminin bayramını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Kahraman mesajında “Ramazan Bayramı orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül alma hasletlerinin emsalsiz kaynağıdır. Hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşamaktayız.

 

Müslümanlar olarak maalesef korona virüsten dolayı buruk bir Ramazan ayı yaşadık. Virüs tedbirleri nedeniyle ibadethanelerimiz kapalı kaldı, her birimiz ibadetlerimizi evlerimizde yapmak durumunda kaldık. Tüm bu olumsuzluklara rağmen mağfiret ayında birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek Ramazan Bayramına ulaştık.

 

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir. Her ne kadar yan yana gelemezsek de kucaklaşamazsak da eve sığdırdığımız bu mahzun bayramımızın müjdeli günlerin habercisi olmasını temenni ediyor; milletimizin ve İslam âleminin bayramını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.