Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gündüzpolat, 'Ramazan bayramı umutlarımızı yeşertsin'

NEVŞEHİR 12.05.2021 - 14:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gündüzpolat, 'Ramazan bayramı umutlarımızı yeşertsin'

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, tam kapanma sürecinin son günlerine denk gelen Ramazan bayramının umutların yeşerdiği günler olması dileğinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, tam kapanma sürecinin son günlerine denk gelen Ramazan bayramının umutların yeşerdiği günler olması dileğinde bulundu.     Gündüzpolat, "Böyle bayram günlerini fırsat bilerek sevincimizi, coşkumuzu, yardımlaşmayı ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışma ve yardımlaşmayı arttıran, hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Bu duygularla Ramazan Bayramının, bütün gönülleri şenlendirmesini, Ülkemizle birlikte tüm dünya devletlerine sevgiyi, barış ve kardeşliği getirmesini diliyor; İlimizde görev yapan sivil, asker, polis, tüm kamu personelinin, özel sektörün ve çalışanlarının, basın mensuplarının, gençlerimizin tüm öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk dileklerimle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.  
Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, tam kapanma sürecinin son günlerine denk gelen Ramazan bayramının umutların yeşerdiği günler olması dileğinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, tam kapanma sürecinin son günlerine denk gelen Ramazan bayramının umutların yeşerdiği günler olması dileğinde bulundu.  

 

Gündüzpolat, "Böyle bayram günlerini fırsat bilerek sevincimizi, coşkumuzu, yardımlaşmayı ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışma ve yardımlaşmayı arttıran, hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Bu duygularla Ramazan Bayramının, bütün gönülleri şenlendirmesini, Ülkemizle birlikte tüm dünya devletlerine sevgiyi, barış ve kardeşliği getirmesini diliyor; İlimizde görev yapan sivil, asker, polis, tüm kamu personelinin, özel sektörün ve çalışanlarının, basın mensuplarının, gençlerimizin tüm öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk dileklerimle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.