Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dernekleri genel kurul telaşı sardı

NEVŞEHİR 05.03.2021 - 09:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dernekleri genel kurul telaşı sardı

Normalleşme süreciyle birlikte derneklerin genel kurullarını yapabileceklerinin açıklanmasıyla birlikte Nevşehir'deki çok sayıda dernek bir an önce genel kurullarını yapma telaşına koyuldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Normalleşme süreciyle birlikte derneklerin genel kurullarını yapabileceklerinin açıklanmasıyla birlikte Nevşehir'deki çok sayıda dernek bir an önce genel kurullarını yapma telaşına koyuldu.     Tatlarin Kasabası Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği 20 - 27 Mart     Kalaba Eğitim Gençliğine Yardım Derneği 19 - 26 Mart     Türk Kadınlar Birliği 20 -27 Mart   Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şubesi 31 Mart - 7 Nisan     Nevşehir Eğitim Gençliğine Yardım Derneği 20 - 27 Mart     Karacaşar Kasabası Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği 20 - 27 Mart     İbrahimpaşa Kurs ve Talebelere Yardım Derneği 19 - 26 Mart     Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği 20 - 27 Mart tarihleri arasında genel kurullarını yapacaklar.  
Normalleşme süreciyle birlikte derneklerin genel kurullarını yapabileceklerinin açıklanmasıyla birlikte Nevşehir'deki çok sayıda dernek bir an önce genel kurullarını yapma telaşına koyuldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Normalleşme süreciyle birlikte derneklerin genel kurullarını yapabileceklerinin açıklanmasıyla birlikte Nevşehir'deki çok sayıda dernek bir an önce genel kurullarını yapma telaşına koyuldu.  

 

Tatlarin Kasabası Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği 20 - 27 Mart  

 

Kalaba Eğitim Gençliğine Yardım Derneği 19 - 26 Mart  

 

Türk Kadınlar Birliği 20 -27 Mart

 

Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şubesi 31 Mart - 7 Nisan  

 

Nevşehir Eğitim Gençliğine Yardım Derneği 20 - 27 Mart  

 

Karacaşar Kasabası Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği 20 - 27 Mart  

 

İbrahimpaşa Kurs ve Talebelere Yardım Derneği 19 - 26 Mart  

 

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği 20 - 27 Mart tarihleri arasında genel kurullarını yapacaklar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.