Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O çatıda huzur, ilim var

NEVŞEHİR 09.02.2021 - 09:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

O çatıda huzur, ilim var

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bir derneğin çatı katında oluşturduğu alan görülmeye değer.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bir derneğin çatı katında oluşturduğu alan görülmeye değer.     Hünkar Hacıbektaş Veli Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin hem hizmet binası, hem de Kafeterya tarzında kullandığı çatı katında ünlü düşünürün sözleri de, nasihatleri de, dünya görüşü de yaşatılıyor.     "Bir olalım, iri olalım, diri olalım", "Araştırma açık bir sınavdır", "Arifler hem arı, hem de arıtıcı", "En yüce servet ilimdir", "Kadınları okutunuz" gibi sözlerin ahşap mekanlara yazıldığı mekanda huzur içerisinde boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz.    
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bir derneğin çatı katında oluşturduğu alan görülmeye değer.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bir derneğin çatı katında oluşturduğu alan görülmeye değer.  

 

Hünkar Hacıbektaş Veli Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin hem hizmet binası, hem de Kafeterya tarzında kullandığı çatı katında ünlü düşünürün sözleri de, nasihatleri de, dünya görüşü de yaşatılıyor.  

 

"Bir olalım, iri olalım, diri olalım", "Araştırma açık bir sınavdır", "Arifler hem arı, hem de arıtıcı", "En yüce servet ilimdir", "Kadınları okutunuz" gibi sözlerin ahşap mekanlara yazıldığı mekanda huzur içerisinde boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.