Sitenin sağında bir giydirme reklam

Oğulkaya ve Emmiler GES'e kavuşuyor

NEVŞEHİR 06.02.2021 - 12:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Oğulkaya ve Emmiler GES'e kavuşuyor

İl Özel idaresi tarafından bu yılın ilk yarısında tamamlanması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) projesinin çalışmaları hızla devam ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) İl Özel idaresi tarafından bu yılın ilk yarısında tamamlanması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) projesinin çalışmaları hızla devam ediyor.     Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, köylerde Güneş Enerji Santralleri (GES) projesinin zemin çalışmalarına devam etti. Bu kapsamda Gülşehir İlçesine bağlı Oğulkaya ve Emmiler köylerinin GES projesinin beton atma işlemlerine başlandı.     Yine Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Acıgöl İlçesine bağlı Ağıllı köyünün içme suyu elektrik arızasını gidererek, köye yeniden su verilmesini sağladı. Ekipler, son olarak Derinkuyu İlçesine bağlı Kuyulutatlar Köyünde dijital su sayaçlarının muayene kabulünü gerçekleştirdi.    
İl Özel idaresi tarafından bu yılın ilk yarısında tamamlanması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) projesinin çalışmaları hızla devam ediyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Özel idaresi tarafından bu yılın ilk yarısında tamamlanması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) projesinin çalışmaları hızla devam ediyor.  

 

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, köylerde Güneş Enerji Santralleri (GES) projesinin zemin çalışmalarına devam etti. Bu kapsamda Gülşehir İlçesine bağlı Oğulkaya ve Emmiler köylerinin GES projesinin beton atma işlemlerine başlandı.  

 

Yine Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Acıgöl İlçesine bağlı Ağıllı köyünün içme suyu elektrik arızasını gidererek, köye yeniden su verilmesini sağladı. Ekipler, son olarak Derinkuyu İlçesine bağlı Kuyulutatlar Köyünde dijital su sayaçlarının muayene kabulünü gerçekleştirdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.