Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çetin, 'Memurda siyaset yapabilmeli'

NEVŞEHİR 05.02.2021 - 10:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin, 'Memurda siyaset yapabilmeli'

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, memura da siyaset yapma imkanının tanınması gerektiğine dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, memura da siyaset yapma imkanının tanınması gerektiğine dikkat çekti.    Bu konuda bütün yargıları bir tarafa bırakıp objektif ve Profesyonel bir bakış açısı sergilenmesi gerektiğini ifade eden Çetin, "Biz bu konuda profesyonelce düşünmemiz gerek. Ben devletten aldığım maaşımı hak etmek için elimden geleni yapmalıyım. Bu ülkede çiftçisi de, Avukatı da, esnafı da siyaset yapabiliyor da neden Memur'u siyaset yapamasın?. Kamu çalışanları da bu ülkenin vatandaşı. Türkiye Kamu-Sen'in önemli taleplerinden biridir zaten memurun siyaset yapabilmesi" ifadelerinde bulundu.  
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, memura da siyaset yapma imkanının tanınması gerektiğine dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, memura da siyaset yapma imkanının tanınması gerektiğine dikkat çekti. 

 

Bu konuda bütün yargıları bir tarafa bırakıp objektif ve Profesyonel bir bakış açısı sergilenmesi gerektiğini ifade eden Çetin, "Biz bu konuda profesyonelce düşünmemiz gerek. Ben devletten aldığım maaşımı hak etmek için elimden geleni yapmalıyım. Bu ülkede çiftçisi de, Avukatı da, esnafı da siyaset yapabiliyor da neden Memur'u siyaset yapamasın?. Kamu çalışanları da bu ülkenin vatandaşı. Türkiye Kamu-Sen'in önemli taleplerinden biridir zaten memurun siyaset yapabilmesi" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.