Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taygurt ve Özmen'den Leblebici'ye ziyaret

GÜNCEL 29.01.2021 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Taygurt ve Özmen'den Leblebici'ye ziyaret

Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İş Adamı Muzaffer Lebleci'nin gıda fabrikasını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İş Adamı Muzaffer Lebleci'nin gıda fabrikasını ziyaret etti.     Günümüz koşullarında iş istihdamı oluşturmanın daha büyük bir önem kazandığını kaydeden Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, dünya kalitesinde kahvaltılık gevreklerin de üretildiği fabrikada ciddi oranda bir iş istihdamı oluşturulduğunu ve bundan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.     İş Adamı Muzaffer Leblebici'nin bu tür yatırımlarının devam etmesi arzusunda bulunduklarını da kaydeden Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ziyaretin anısına kendisine bir de hediye takdim etti.     Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'de İş Adamı Muzaffer Leblebici'ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.  
Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İş Adamı Muzaffer Lebleci'nin gıda fabrikasını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İş Adamı Muzaffer Lebleci'nin gıda fabrikasını ziyaret etti.  

 

Günümüz koşullarında iş istihdamı oluşturmanın daha büyük bir önem kazandığını kaydeden Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, dünya kalitesinde kahvaltılık gevreklerin de üretildiği fabrikada ciddi oranda bir iş istihdamı oluşturulduğunu ve bundan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.  

 

İş Adamı Muzaffer Leblebici'nin bu tür yatırımlarının devam etmesi arzusunda bulunduklarını da kaydeden Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ziyaretin anısına kendisine bir de hediye takdim etti.  

 

Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'de İş Adamı Muzaffer Leblebici'ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.