Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yanar, 'Ucuzsunuz, ucuz'

SİYASET 11.01.2021 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Yanar, 'Ucuzsunuz, ucuz'

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz Cumhurbaşkanı diyen zihniyeti kınadı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz Cumhurbaşkanı diyen zihniyeti kınadı.     Başkan Yanar, "Sayın Cumhurbaşkanımıza "sözde Cumhurbaşkanı" demek her şeyden önce milli iradeye yapılmış bir saygısızlıktır. Siz, bu milletin seçimlerini hep hor gördünüz, lakin bu millet size gereken dersi hep sandıkta verdi.Yine verecek. Darbe beklentileriniz nafile.  Ucuzsunuz ucuz" değerlendirmesinde bulundu.    
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz Cumhurbaşkanı diyen zihniyeti kınadı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz Cumhurbaşkanı diyen zihniyeti kınadı.  

 

Başkan Yanar, "Sayın Cumhurbaşkanımıza "sözde Cumhurbaşkanı" demek her şeyden önce milli iradeye yapılmış bir saygısızlıktır. Siz, bu milletin seçimlerini hep hor gördünüz, lakin bu millet size gereken dersi hep sandıkta verdi.Yine verecek. Darbe beklentileriniz nafile. 

Ucuzsunuz ucuz" değerlendirmesinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.