Sitenin sağında bir giydirme reklam

16 günde 4 farklı adresten hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı

ASAYİŞ 22.12.2020 - 15:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

16 günde 4 farklı adresten hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 günde 4 farklı adresten hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı.
  Alınan bilgilere göre, 4 Aralık tarihinde Yeni Mahalle Gürbüz Sokakta inşaatı devam etmekte olan aparttan 2 adet pense, 7 adet tornavida, 4 adet yan keski, 2 adet matkap ucu, 1 adet sac makası, 1 adet kargaburnu, 4 adet kameranın yanı sıra aynı tarihte aynı sokaktan bir kargo firmasına ait 1 adet el arabasının yanı sıra 18 Aralık’ta da Esentepe Mahallesinde 1 adet bakır süzgeç, 1 adet bakır leğen, 3 adet bakır kazan, 2 adet küçük yastık halısı ve yine 18 Aralık tarihinde  Güzelyurt Mahallesi 80.Yıl Bulvarında bir binanın eklentisinde 1 adet matkap, matkaba takılı vaziyette batarya ve 1 adet şarj aleti ile içerisinde 10-15 adet sarı dübelin çalınması olayına karışan  şüpheliler M.A. ve  E.Ş. yakalanarak gözaltına alındı.   M.A. ve E.Ş. tarafından çalınan eşyalardan kablolar ve 2 adet kamera hariç diğer bütün suça konu eşyaları sahiplerine teslim edilirken emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenilirken diğer şüpheli M.A. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 günde 4 farklı adresten hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı.

 

Alınan bilgilere göre, 4 Aralık tarihinde Yeni Mahalle Gürbüz Sokakta inşaatı devam etmekte olan aparttan 2 adet pense, 7 adet tornavida, 4 adet yan keski, 2 adet matkap ucu, 1 adet sac makası, 1 adet kargaburnu, 4 adet kameranın yanı sıra aynı tarihte aynı sokaktan bir kargo firmasına ait 1 adet el arabasının yanı sıra 18 Aralık’ta da Esentepe Mahallesinde 1 adet bakır süzgeç, 1 adet bakır leğen, 3 adet bakır kazan, 2 adet küçük yastık halısı ve yine 18 Aralık tarihinde  Güzelyurt Mahallesi 80.Yıl Bulvarında bir binanın eklentisinde 1 adet matkap, matkaba takılı vaziyette batarya ve 1 adet şarj aleti ile içerisinde 10-15 adet sarı dübelin çalınması olayına karışan  şüpheliler M.A. ve  E.Ş. yakalanarak gözaltına alındı.

 

M.A. ve E.Ş. tarafından çalınan eşyalardan kablolar ve 2 adet kamera hariç diğer bütün suça konu eşyaları sahiplerine teslim edilirken emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenilirken diğer şüpheli M.A. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.