Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çalı dibinde bulduğu koyunun sahibini 3 gün sonra bulabildi

NEVŞEHİR 15.12.2020 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çalı dibinde bulduğu koyunun sahibini 3 gün sonra bulabildi

  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in tanınmış isimlerinden Seyit Salgın, bağ evinde otururken çalı dibinde doğum yapan bir koyuna rastladı. Koyunun sahibini üç gün arayan Salgın, koyunu ve yavrusunu sahibine teslim etti.     Örnek bir duyarlılık sergileyen Seyit Salgın, Çalı dibinde doğum yapan koyunu etraftan gelen köpek sesleri nedeniyle bağ evine alarak 3 gün süreyle beslediğini belirtirken, Tarım ve orman il müdürlüğüne Jandarmaya başvuruda bulunarak kayıp bir koyun ihbarı bulunup bulunmadığını kontrol etmesine karşın koyunun sahibini bulamadığını, en son çevredeki mandıra sahiplerine ulaştığını ve koyun ve yavrusunu teslim ettiğini belirtti.  

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in tanınmış isimlerinden Seyit Salgın, bağ evinde otururken çalı dibinde doğum yapan bir koyuna rastladı. Koyunun sahibini üç gün arayan Salgın, koyunu ve yavrusunu sahibine teslim etti.  

 

Örnek bir duyarlılık sergileyen Seyit Salgın, Çalı dibinde doğum yapan koyunu etraftan gelen köpek sesleri nedeniyle bağ evine alarak 3 gün süreyle beslediğini belirtirken, Tarım ve orman il müdürlüğüne Jandarmaya başvuruda bulunarak kayıp bir koyun ihbarı bulunup bulunmadığını kontrol etmesine karşın koyunun sahibini bulamadığını, en son çevredeki mandıra sahiplerine ulaştığını ve koyun ve yavrusunu teslim ettiğini belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.