Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bağcı, 'Öğretmene verilen değer her şeye değer'

NEVŞEHİR 23.11.2020 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bağcı, 'Öğretmene verilen değer her şeye değer'

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.    Başkan Bağcı, “Her alanda kalkınarak vatan ve millet varlığını ilelebet payidar kılma davamızın en sağlam kaynağı olan insanımızı, hayatın her alanı için bilgi ve beceriyle donatarak yetiştiren öğretmenlerimiz, geceyi gündüze katarak akıttıkları terle, geleceğimiz olan çocuklarımızı özveriyle yetiştirme gayretiyle onurlu bir mesleği icra etmektedir. İnsana sorumluluk, kimlik, kişilik, güven, azim, şuur yükleme mesleğidir. Ona vereceğimiz önemin kendimize verdiğimiz önemden, göstereceğimiz saygının kendimize duyduğumuz saygıdan kaynaklandığını bilerek, kalplerinin vatan, millet, insanlık aşkı ve idealiyle dolu olduğundan şüphe etmediğimiz öğretmenlerimizi, üstün gayret ve fedakârlıklarından dolayı kutluyoruz” ifadelerinde bulundu. 
Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

 

Başkan Bağcı, “Her alanda kalkınarak vatan ve millet varlığını ilelebet payidar kılma davamızın en sağlam kaynağı olan insanımızı, hayatın her alanı için bilgi ve beceriyle donatarak yetiştiren öğretmenlerimiz, geceyi gündüze katarak akıttıkları terle, geleceğimiz olan çocuklarımızı özveriyle yetiştirme gayretiyle onurlu bir mesleği icra etmektedir. İnsana sorumluluk, kimlik, kişilik, güven, azim, şuur yükleme mesleğidir. Ona vereceğimiz önemin kendimize verdiğimiz önemden, göstereceğimiz saygının kendimize duyduğumuz saygıdan kaynaklandığını bilerek, kalplerinin vatan, millet, insanlık aşkı ve idealiyle dolu olduğundan şüphe etmediğimiz öğretmenlerimizi, üstün gayret ve fedakârlıklarından dolayı kutluyoruz” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.